diumenge, 1 de juny del 2008

Triatló de Mataró: Piris Passats per Aigua!!!!


.....o també estava dubtant com a titular, "L'aigua per les Granotes!!!!".



Matí de diumenge plujós, com ja ve sent habitual en les darreres setmanes (Afortunadament ja tenim els pantans per sobre del 50%!!!), i 11 Piris, enfundats en els seus flamants i nous trajes de Triatló, es disposen a donar-ho tot, en el que per la gran majoria era el seu bateig en el món dels triatlons sprints (els haurieu d'haver vist divendres fent la prova amb el Neoprè!!!!).
Com a bateig que era, va ser uns presa de contacte amb l'especialitat, que va deixar de manifest que cal intensificar l'entrenament en la natació.
Al marge dels resultats, properament penjarem classificació, cal dir que l'ambient era excepcional, amb una vintena de Piris Supporters animant, que van conseguir fer càlid un diumenge passat per aigua.
L'experiència de tots ells ha estat molt positiva, tan sols lamentar l'abandonament d'en Lluis Mª, després de la natació.
Destacar el 24è millor temps de'n Sergi en el parcial de córrer amb 17'18'', i sobretot felicitar molt efusivament a tots ELS PIRI-FINISHERS!!!!!!!
ENHORABONA!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran matinal passada per aigua.
Felicitar a tots els "finishers" i agraïr la presència de tots els supporters presenciant la cursa.

Som més que un club...!!!
Visca la PIRI POWER...!!!

P.D. al David Vergés se li acumula la feina, glub, glub,...!!!

Anònim ha dit...

Epica estrena en el mon del triatlo, increible els supporters que el Piri ha tingut.

Fran ha dit...

Felicitats a tots! Heu fet un gran paper!
Ostres tenia intenció d'anar però a les 7:30 plovia a bots i barrals aquí a Sabadell, pensava que no es faria. Me l'he perdut!! :(

Per cert, macos aquests trajes!

Anònim ha dit...

David hauré d'esforçar-me i venir a tots els entrenaments de natació, vaig fer figa, no sé si per no haver provat abans el neoprè o per no haver entrenat gens, però a veure si m'enganxo a la cua dels entrenaments!.
Tot i això avui ja he fallat a les 7 del matí!
Lluís Mª