dilluns, 30 de juny del 2008

Triatló B de Banyoles

A l'espera de les seves cròniques, destacar el paper de dos Piris a una de les dues proves que puntuaven pel trofeu STP, la Triatló B de Banyoles.

En Llorenç va fer un excelent 66è lloc, amb un temps de 4h27min ( 39/2:18/1:29), i en Ramón que millora dia a dia, va ser 163è, amb un temps de 5h04min (48/2:36/1:39).

Felicitats Nanos!!!

11 comentaris:

Motoret ha dit...

Felicitats!!! Llorenç, brutal l'úñtim córrer!!!

Ramon: espantes!!!

Piri ha dit...

Llorenç ets una bèstia!
Ramon, descansa una mica, de moment teniu prohibit, els 2, fer el Challange de Calella, no vull tenir rivals tan directes! jajajaja!

Merci!!!

Felicitats tots 2!! l'any q ve no hi ha excusa per no fer l'Iron Man!!

Ricard

lorenzo ha dit...

Gràcies a tots pels ánims. Estic molt content de com em va anar la cursa. Molta calor. Tant el així que a l'arribada un nano va tenir una aturada cardíaca i en aquest moments està en coma. Es un triatleta de llarga distància. Segur que aquesta cursa també la guanya.

Llorenç

moltes gracies a tots x els anims pero encara no hem fet res,queda molt x fer i llorens no sabia aixo del tiu aquest.ens llorens te rao feia molta calor i aixo tambe com plicava el estat fisic.

ramo fuster

Enhorabona, realment fer aquesta prova de categoria sota un sol de justicia te un merit afegit!