dilluns, 9 de juny del 2008

Duatló de Muntanya de Martorell

Aquest diumenge, en Piri Sergi Andrés i l'encantadora supporter Piri Líbia (ja tardes en fer-te Piri!!), van emprendre camí a Martorell i en van tornar victoriosos!!!!
En Sergi (que a la que surt el solet , ve el bon temps, i deixa la braga a casa, no hi ha qui el pari) va disputar el Duatló de Muntanya i va arribar 7è de la general, i 3er de la seva categoria, i l a Líbia va fer una cursa de running de 12km i va fer 6ena dona, 1era de la seva categoria...

Enhorabona Parella!!!!!!!

Que tremolin la Bèstia i la Bestiola!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ueeeee.. increible diumenge....Aquí va la meva versió: diumenge al matí ens despertem, agafem trastos i cap a Martorell. Arribem amb el temps just d'agafar els dorsals i sentir per megafonia que la cursa comptava amb la participació de la campiona catalana de curses de muntanya.. quin "canguelis", és la meva primera cursa de més de 10km, la faig sola i penso en escaquejar-me, tot i això, repiro fons, em poso a la cua de corredors i tret de sortida! La cursa bastant guapa i disfruto bastant a les baixades, completo els 12,750km en 1:24:44h. Estic molt contenta perque tot i ser la última noia en entrar, no sóc l'últim corredor en passar per l'arc d'arribada!
Un cop arribo, pregunto per com va la duatló per posicionar-me per fer les fotos de rigor, que el Pulitzer de fotograia s'ha de mantenir! I és llavors quan es produeix el miracle: degut a una complexa i incomprensible divisió de les categories TINC COPA!
Salut a tots!
Líbia

toni abril ha dit...

Felicitats parella!!!
(piTONIso lolo?)

Motoret ha dit...

Felicitats Líbia!!!!!! Volem que et facis Piri ja!!!! (bé, vull dir oficialment, en el nostre cor ja ho ets!!!!)

Lo d'arribar just de temps, ja és un clàssic en vosaltres, i lo de que el Sergi faci podiums en curses populars també!!! (ja ho deies tu!!!, je,je)