diumenge, 15 de juny del 2008

Cursa Mi BTT Compex - Argentona (El Marketing no ho és tot)



Primera edició d'una cursa de muntanya, en la que la inexperiència dels organitzadors és patent en tot moment, i en el que ni el marketing, ni la presència d'il.lustres i coneguts del món dels Blogs, Peio Ruiz Cabestany, Josef Ajram, compensen la mala organització i planificació.

En aquesta ocasió 8 Piris hi participem, en Pedro (Re-encarnation), en Gus i en Marc (recent arribats de la pedals, i amb més moral que l'Alcoiano), en Lluis Mª (Lluis Maria,....BRUTUS! BRUTUS!), en Toni (me sube la Bilirrubina), en Motoret Babra (Tot el que puja baixa, sí però malament), en Nacho peixitu i en Juanjo (the return)

En Pedro, Jordi,Brutus i Nacho, fan la cursa llarga, i al tractar-se d'un circuit en el que els de la llarga fan dues voltes, a la segona han de doblar als de la curta!!!! amb la qual cosa, imagineu el panorama, fins i tot ens trobem amb una dona, amb el seu gerseiet blanc al cul, aturada al mig d'un corriol parlant pel mòvil!!!!!!, en fi es fa molt pesat haver d'anar avançant a gent, demanant pas,....... a més els dels controls no sabien si enviar-te cap a la dreta o a l'esquerra, molt malament.

No es pot fer una cursa amb xip, la qual cosa incentiva la competitivitat i després fer un circuit doble, i haver de superar corredors, com si fós una cursa d'obstacles. Esperem que en prenguin nota per una altra ocasió.

L'ordre d'arribada dels Piris és:

Pedro
Jordi
LLuis

Nacho

i

Toni
Marc
Gus

Juanjo

2 comentaris:

Piri ha dit...

Una bona manera de fer una recuperació activa pels valents dels Pedals!
Per cert volem la crònica de l'expedició!!!!!!
Àlex.

Anònim ha dit...

kin rotllo de carrera no?
A moltes curses et trobas persones obstacles(jo també ho he viscut:anava primer a 2 min del 2n i el 3r per un corriol i una nena + petita no em deixava passar i els altres 2 em van atrapar però vaig aguantar i vaig guanyar).

miki serra