dilluns, 2 de juny del 2008

CURSA DE MUNTANYA DEL PEDRAFORCA


Hola a tots!



El Raul Sales ens fa arribar aquesta interessant proposta:



el proper dia 15 de juny tindrà lloc la tercera cursa del pedra a saldes,aquest any no serà puntuable a la copa catalana de skyrunners,tenin en compte el gran exit en les passades edicions,tot coincidint amb sant joan,aquest any serà l´open campionat de catalunya de curses d´alta muntanya.De moment dos piris ja estan inscrits, (Raul Sales i Raul Porta).

Per més info: http://www.mountainrunners.tandemesports.com/


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no podré fer-la però a veure si algú s'ha apuntat a la Bonaigua!
Lluís Mª

Anònim ha dit...

hola a tots , aquesta cursa hauria de ser obligatoria per a tothom ja que és la cursa més maca,tècnica variada i explosiva que jo he fet mai, sens dubte la recomano sobre tot a qui no a coronat mai el pedra.!ESPECTACULAR!


raul.

Anònim ha dit...

bones. aquest cap de setmana he fet la meva primera trail, la mitja (i una mica més) marató de bellver-prullans (espai kilian). realment impressionant. però la veritat és que he estat veient el video d'aquesta del pedraforca de l'any passat i em sembla duríssima. segurament massa per mi. que em dieu?
Nacho (Pre-pre-pre-piri)

Anònim ha dit...

Ostres!!!!

Al final no crec que pugui venir. Ja tenia ocupat el dia. Aviam si alguna skyrunning.

Ens veiem dimecres,

Jordi

Piri ha dit...

Ostres Nacho!
No coneixia aquesta cursa, hi havia molta gent?
Com a presi, ja et trec un dels Pre que t'has posat!
Ànim!

Àlex.

Anònim ha dit...

És nova d'aquest any, organitzada amb l'excusa de fer-li un homenatge a en Kilian Jornet. A la "mitja" vam acabar 64 (alguns encara ho estem pagant). Hi havia una més llarga (en principi 43 km, al final 38) que la van fer uns 30. Molt bona organització, paisatges i recorregut espectaculars i ambient molt guapo. Ho podeu veure tot a www.piritours.com (alguna cosa a veure amb els Piris?). L'any vinent, caravana Piri a Bellver.
Nacho (Pre-pre Piri)

Anònim ha dit...

nacho referent al pedraforca es una cursa ,mes que dura...tècnica es curta 17 km aprox poc rodadora,es pot fer xino xano.