diumenge, 15 de juny del 2008

Cursa del Pedraforca








Expliquen els avis que pel segle XVIII, en el seu cim, el dimoni va construïr un enorme castell on els àrabs es van fer forts .Sant Miquel que ajudava als cristians en la reconquesta, després de lluitar amb el dimoni, va dividir en dos la fortalesa i a la montanya en si, agafant la forma com avuir en dia la coneixem.

Pot ser que els avis de les futures generacions expliquin als seus nets que una colla de corredors coronaven el massís i baixaven en dues hores i escaig. la seva bellesa, per la seva morfologia que presenta una curiosa forma de força visible i identificable des de lluny, és una de les muntanyes més emblemàtiques pels montanyencs catalans.


EL MASSÍS DEL PEDRAFORCA.
15 DE JUNY DEL 08
6:45 DEL MATÍ , Sortim en Ramon Fuster,Raul Porta i un servidor de Premià de Mar destí al Berguedà per disputar el campionat de catalunya d´ skyrunning ,8:40 recollim dorsals a les 9 sortida desde la plaça del pedraforca (1200m) ,moltes cares conegudes ,Just Sociats,Quico Soler,Jordi bes...ens trobem amb l´Aaron Miller i en Jaume Teixidó, aquest ha de treballar a l´organització suplin una baixa, entrem al filtro 8:55 hem fet oli ,sortirem al darrera de tot,moments de nervis ,crits d'euforia i tret de sortida,comença la aventura!

6km amb un desnivel + de 1100m i una grimpada de 300-400m .Coronem en Ramon Fuster i jo 2495m,( en Raul Porta ja ens porta 10 min de ventatja ) davant nostre la famosa tartera començo a baixar i penso que en Ramon ho passarà malament és molt técnic i "acullona" el desnivell, però sento crits d'eufòria i si,és en Ramon que em passa com si portés una tabla de snowboard,com baixa! arribem en un moment de descans per les cames , i sentim el crit de PIRIIIIS! en Jaume Teixidó fent fotos en mig de la tartera! sortim de la tartera i ens queden uns 2,5km aprox de bosc fins a meta. Que voleu que us digui.... ESPECTACULAR CURSA.


AARON MILLER 2:09
RAUL PORTA 2:11
RAUL SALES 2:24
RAMON FUSTER a 20 "segundozos" 2:24:20



Crònica Per Raul Sales

5 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bona la cronica,ara faltan fotos pq es dongu fer del acte.un plaer correr amb els rauls.son uns craks.recomano la cursa es impresionan.

ramon fuster

Motoret ha dit...

Bé nanos bé!!!! donant-ho tot com sempre!!!

Ramon Impressionant!! estàs agafant un nivellàs!!!!

SGI ha dit...

Moltes felicitats Piris, coronar el Pedraforca en una cursa i baixar per la tartera deu ser espectacular, sou uns cracks!

Piri ha dit...

Boníssima la crònica Raul, si et sembla a partir d'ara seràs el responsable de fer totes les cròniques de les curses de muntanya! jajaajajaj!
Enhorabona, gran paper de tots els Piris!

Àlex.

Pedro Hidalgo ha dit...

Enhorabona a tots, pedazo cronica.