dimecres, 11 de juny del 2008

El Blog el fem tots

Com veieu aquesta setmana el Blog treu fum de totes les competicions i activitats que hem celebrat aquest passat cap de setmana.

El nombre de Piris, va creixent exponencialment, ja som més de 60!!! i es comença a fer difícil saber a quines activitats, curses,.... participem tots.

Per tant, des del Blog demanem que sempre que us apunteu a una cursa/activitat ens ho feu saber, i que una vegada feta, ens envieu una mini crònica per tal de publicar-la (ideal si teniu fotos i classificació)

Podeu frer-ho enviant un mail a stpiri@gmail.com i amb còpia a jordibabra@gmail.com


Gracies!!!

Força Piri!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé doncs començo amb la info: aqeust capdesetmana...btt a Argentona, igual que tú Jordi, no?, a veure si quedem els pirirs que siguem i ens fem les fotos pertinents!
Lluís Mª

Anònim ha dit...

un membre del c.e.v. es considera un piri?, o , s'ha de ser soci de la seccio.
En tot cas, Campionat de Catalunya de duatló de muntanya infantil, nats de 1994 a 2001,
per la pedrera!!!!

Motoret ha dit...

A veure que hi diu el president!!

Malgrat això, vol dir que l'has guanyat?? donan's més detalls!!! envian's foto, crònica,... tot!!!!
Que ho penjarem al blog!!

Anònim ha dit...

No, no l'he guanyat, es disputa el proper dia 15/06/08 a l'Atmetlla del vallés i participarè amb el meu germà petit, del 98 i jo del 95
Informació a la web de la federació de triatló.

Motoret ha dit...

Moltíssima Sort!!!!!

Perquè no ens fas un favor??? Ens agradaria molt coneixe-us, i fer una presentació vostra al Blog, així que si podeu escriviu quatre ratlles i em poseu alguna foto vostra, i ho faré servir de presentació. Pots veure exemples clicant sobre alguns noms al blog al menú de la dreta.