dimarts, 17 de juny del 2008

Crònica Preparació Pedals de Foc



Aquest cap de setmana, tres dels Piris que faran la Pedals de Foc d'aquí a dues setmanes, en Marc, en Ramon i en Gus, han estat preparant la cursa i reconeixent el terreny.


Us deixem amb la crònica, per Marc Orriols:



Arribem divendres a la boca del tunel de Vielha al voltant de les 16:15 i comencem a pedalejar a les 16:50, amb un retard de gairebe dues hores sobre la nostra idea inicial.
En principi el planning era dormir entre el Km 72 (Sentis) i el Km 95 (Torre Capdella), no obstant el fet de que ens va ploure els primers 20 Km, que el terreny estava força mullat i enfangat i ens vam cenyir massar a seguir el track el qual ens va costar d'identificar uns quants cops, ens va enlentir bastant el ritme i baixar una mica la moral.

Tot plegat vam decidir no pedalejar de nit i ens vam aturar a les 22:00 a Gotarta al Km 48 (el real pedalejat va ser 52 km per perdues).


Afortunadament (ja que com no teniem el telefon al quedar fora dels nostres plan de pernocta) , la mestressa de la Casa Villaespasa ens va acollir gentilment i ens va preparar un soparillo d'emergència del qual no vam deixar ni les engrunes: sopeta, amanida i ou ferrat amb pernil... i una ampolla de vi rural que basicament en Ramon es va ventilar en un suspir.

Al dia següent ens aixequem a les 7:00, esmorcem, netegem els bicis (estaven irreconeixibles del fang) i comencem a pedalejar a les 8:10. Fa un dia collonut, un sol i cel blau esplendits. Ja no tenim desviacions respecte al track i ens sentim mes animats i amb mes força.
Fem el Coll de la Peranella, el de Sas i el de l'Oli a l'espera del plat fort: el Triador.
Malgrat ens sentim be ja ens adonem que anem bastant justos de temps per arribar a Vielha...son passades la 13:00 i comencem amb en Triador, que al final malgrat es llarg tampoc "machaca". Un cop adalt ens fem la foto de rigor i enmig d'un fort vent i passant a dos grups de la PdF Open ens cruspim un entrepa que ens havien preparat el refugi de la Torre de Capdella.

Després de planejar gairebe 20 Km a mes de dos mil metres d'alçada comença el descens a Espot on arribem al voltant de les 17:45 i diem que hi ha prou per avui i no volem arribar de matinada a Vielha (si es que ens aguantavem els forces). Com a castig pringuem una pasta en el taxi que ens porta amb bicis incloses fins a Vielha.

A les 20:40 emprenem el viatge de tornada, parant a sopar a la franja d'Arago (un platas de macarrons i parrillada de carn) i "fem numeros" per veure si serem realment capaços de fer la PdF Or non stop... ens adonem que la cosa serà justilla, ejem ejem, pero hem de tenir en compte que anavem carregats com a ases, ens feia mal l'esquena i el lumbar de les motxiles i vam perdre temps amb el recorregut.
En total hem fet 143 Km en 14hrs i 25 min, velocitat mitja 10 Km/hr... en el dia i mig. En fi ja veurem.

Arribem a Vilassar a les 1:40 de la matinada i diumenge al mati, Gus i Marc a la pedalada d'Argentona. Ramon cap als xiringuitos.
Força Piri (la necessitarem)

PD: Pere, s'admeten consells

3 comentaris:

Pedro Hidalgo ha dit...

una altre cosa no, però moral no falta. Teniu tot el meu recolçament pel que necesiteu. Jo se que ho podeu aconseguir segur.

Motoret ha dit...

Sou uns valents!!!!!! ànims nanos!!! salut i força!!! que la necessitareu!!!!

Per cert, no sereu de l'Alcoiano, oi??

Juas, juas. Les apostes van 2 a 10!!!

toni abril ha dit...

GRANS, NOIS!
sou molt GRANS!!!
ens veiem dimecres,Salut i descans!