dijous, 19 de juny del 2008

Pre Crònica Niça: GO! Xesco! GO!

Hola Piris,
El IM de Niça ja està aquí!!!!


Per motius diferents, tots els que vam decidir el seu dia disfrutar el proper dia 22 d'aquesta triatló, hem estat durant els últims mesos entrenant per estar o sentir-nos preparats. Crec que tots entrenem una mica més del que podem o hauriem, robem temps a altres activitats que sovint son més importants que el nostre objectiu esportiu, com son la feina i la familia.

L'autodisciplina que hem d'imposar-nos és per a molts com una obsessió malaltissa, però crec que no n'hi ha per tant.

Lo realment divertit, és l'essència del propòsit i el poder gaudir durant mesos de la bici, del córrer, de la natació, amb dies bons i millors, no hi ha dies dolents, quan un gaudeix dels entrenaments.

La complicitat dels companys et fa sentir en familia i per a mi aquest fet és gairebé lo més important.

Aquest any repeteixo el IM de Niça, en Marcel m'hi va convèncer i li estic agraït, crec que era la millor opció per a mi, i afortunadament juntament amb emb en Manel, Sintu i David, compartirem aquesta experiència única.

Crec que a l'Àlex i a mi ens hagués agradat que tots anéssim al mateix IM, és important per a nosaltres, esperem que en un futur poguem repetir una altra experiència amb el màxim de Piris.

El IM es una carrera llarga, lo millor és que tens tot el dia per endavant, des que surts de l'hotel fins que hi tornes, saps que acumuluràs una quqntitat gran de sensacions irrepetibles. És el que més m'atrau d'aquesta disciplina, estàs molta estona competint i en conseqüència et dóna temps per a quasi tot.....

Niça té l'atractiu del mar ( si està en calma clar), ja que sempre està molt bé orientat en carrera, l'aigua sol estar molt neta, encara que no molt transparent, (sirenes mai he vist ara com ara).

La bici m'encanta ja que passes per pobles molt bonics i, sempre penses aquí vindria a menjar o a prendre una cervesa... Els ports no són molt durs però si llargs i una mica solitaris, després sempre estàs entre boscos i pobles, l'asfalt no és molt bo així que no et deixa descansar en les baixades un poc irregulars i sinuoses ... qüestió de valor.

La carrera a peu, no està mal. Això de ficar-te en un aeroport és una mica especial, però fa que puguis fer un càlcul molt bo de les teves possibilitats. Aquí ens trobem tots altra vegada i veiem on estem i la cara que se'ns ha posat. L'última recta és especial saps que arribes i que t'espera el millor segur.

Personalment ara estic feliç perquè sento aquell nerviosisme,ansietat, o com li vulgueu dir, que fa que estiguis o et sentis viu, diferent. És increïble tenir aquestes sensacions abans de competir. Clar aquestes tot l'any erre que erre, i ara arriba l'hora de la veritat. Crec que podré acabar que és el meu objectiu , i deixar el pavelló piri alt. Si ho assoleixo serà també gràcies a molts de vosaltres que sempre heu tingut una actitud molt positiva cap a la meva. El simple fet de saludar-se i fer un petit comentari abans d'anar a córrer o amb bici, t'ajuda a enfrontar-te al repte diari del teu entreno. Estàs sol però no tant eh?

Especialment he de donar les gràcies a Marcel,Manel,Sintu, Alex i Jordi Ripoll, per poder compartir els entrenos més durs de bici amb vosaltres, no heu deixat que em despisti ni un dia. En un any dur per a mi amb la bici sempre m'heu esperat que arribés dalt dels ports. Gràcies altra vegada per la vostra paciència.

Com sabeu Marcel finalment no s'ha recuperat de la seva lesió en el genoll (o per allí prop). Ha entrenat com cap i personalment crec que estava per a fer una cosa important. És un cop molt dur per a ell, ja que no és fàcil assimilar que has de parar, i que les teves il·lusions s'esfumen. El buit és important ja que estàs acostumat a viure dia després de dia amb el teu objectiu, i a la qual aquest no està... Estic un poc trist per això, l'il·lusionat que estava, i com s'estava preparant. Crec que això el farà més fort de cara als seus reptes del futur. No m'agradarà veure'l a Niça sense competir com al ell no li hagués agradat, de qualsevol forma des d'aquí i en nom de tots els piris, esperem que aviat voli altra vegada.


Bé Alex ja veus com estem... Salut i sort a tots, us ho mereixeu

13 comentaris:

Motoret ha dit...

Xesco, excelent recull de sensacions, experiències, sentiments, que il.lustren lo dur i apassionant que és alhora la preparació d'un IM. Les taves paruales segur que engrescaran a altres Piris per a properes fites.

Marcel, quina putada.....

Piri ha dit...

Molt bona Xescu!!!

Pensa que ja m'he acostumat a anar als IM amb tu, és més, sinó potser ho deixaria..., és per això que encara que sigui de supporter estaré allà per apretar-te a muerte i ajudar a complir els teus objectius!
XESCU ROAD TO KONA!
T'ho mereixes!!
Àlex.

Anònim ha dit...

Ànims Xescu, segur que ho bordes. Realment és increible la capacitat que tens per preparar-te i enfrontar-te a aquest tipus de bogeries.

Molta sort, i estarem al vostre costat (via internet).

Una abraçada,

Ricard

Pedro Hidalgo ha dit...

Com et vaig comentar ahir a les piscines, molta sort i sobretot disfruta que segur ho faras. Ets un crack. Como diu en Ricard, tens una capacitat per preparar-te increible.
Marcel et desitjo una rapida recuperació, anims.

Anònim ha dit...

Brutal Xesco, brutal...!!!
Això ja ho tens fet, ho faràs collonut...!!!

NEMO ha dit...

Xesco aixó si q és una cronica des de dins del mateix IM. És palpable la teva experiència en aquest events i demostres una confiança única entre nosaltres. Al lleguir-ho els pels s'en posen de punxa. Espero gaudir de tot alló k representa IM i com bé diu en Ricard el temps no deixa de ser una anecdota.

Gràcies a tu per compartir les teves experièncias amb els NOVELS. Sobretot k tingis molta sort.

Anònim ha dit...

Bé entre aquestes cròniques tan sentides i el carmel a la boca que ens ha possat el Jordi sobre l'IM de Niça, ja estic amb ganes per apuntar-me al de l'any que ve!.
Segur que esteu d'allò més bé per poder-ho fer tot a la perfecció, i pel que sembla, de la informació que donen, és una proba realment ben organitzada, així que a gaudir de cada moment entre braços i peus xapotejant, entre suors de pujades i xiulets de baixades i durnat el curt afegitó de la marató!
Moltes forces i felicitats a tots els que ho intenteu!, sou una gran enveja i no menor motivació!
LLuís Mª

Anònim ha dit...

Nanoooo!!!

Molta sort que això no es viu tots els dies. Aprofita i a fondo però sobretot asaboreixe-ho a poc a poc com si tinguessis una cerveseta de 6000 euros davant.

Molta sort!!!

JORDI FERRER

Anònim ha dit...

XESCO, espero que tinguis molt sort a Niça.
Endevant, aquest és el teu any per anar a Hawai !!!

Salut i força.

Jaume Caro

Anònim ha dit...

Marcel, David, Manel i Sinto, que tingueu molta sort tots quatre. Us seguiré per internet, i estic convençut que ho fareu de putíssima mare.

Molta sort!!!!!!!!

Jaume Caro

Anònim ha dit...

la paraula del dia es:
EXEMPLE

que hi hagi molta sort



ramon gonzalez

Anònim ha dit...

Us desitjo molta sort i molta força a NIÇA!!!!


Sílvia.

toni abril ha dit...

Molta sort a tots!
Força Piri!