divendres, 28 de desembre del 2007

Menú Xeflis Duatló: Carn o peix??

En aquesta ocasió, farem un menú post-duatló, per tant:

Primer:
-Calçots
-Amanida Silvia
-Carxofes Brasa

Segon: A triar entre:
-Fricandó
o
-Suquet de Lluç

Preu: 29 euros.


Digueu si us plau què voleu, si fricandó o suquet.

16 comentaris:

Motoret ha dit...

Jordi Babra Fricandó

Anònim ha dit...

Gus, fricandó.
Senkiu

Anònim ha dit...

Marc Orriols Suquet
Merci

Cabrils Gastronòmic ha dit...

Ei Nacho, ja tens "penjada" la recepte de la salsa rocafort!
Apa cap a la cuina!

NEMO ha dit...

Jordi aixó és menú de diumenge, no és el q varen parlar ahir. Aixó és menu a la carta.

Q ningú s'emprenyi sius plau però varen parlar d'algu més sencill, no sé si és podia fer o no.

De totes maneres Fricando per en David.

Salut i bons aliments.

Motoret ha dit...

David, hem decidit amb el Toni que com que ja teniem butifarra brasa a la duatló, fer quelcom que no fos a la brasa.

Toni Apunta 4 fricandós més: Alex,Manel i 2 amics més.

Anònim ha dit...

4 fricandos per a :
Alex, Manel, Rocio i Helen

Anònim ha dit...

Ja ens havia apuntat en Jordi en el missatge anterior

SGI ha dit...

Líbia: Suquet
Sergi: Fricandó

Anònim ha dit...

Glòria --> Suquet
Ricard --> Fricandó
Francesc --> Fricandó

J. Vilassar ha dit...

Jordi Pocurull -- Suquet
Ester -- Fricando

Anònim ha dit...

mònica fricandó
rocky fricandó
juanjo fricandó
gerard i roger una de canalons i una de fricandó a repartir.

Anònim ha dit...

Vane y Jaume suquet

Anònim ha dit...

Nachete: Suquet
Sílvia: Suquet

Ei Toni, moltes gràcies per revelar el secret de la 'caja de pandora'
Descuida que ho provarem segur :)

toni abril ha dit...

Vaaaa, Jordi penja l'article de la cursa cony!

toni abril ha dit...

Bon any nou companys!
PEASO RESSSSSSSSSSSSACON....ufff