dilluns, 24 de desembre del 2007

MISSATGE DEL PRESIDENT

Hola a tots!
Aprofito aquestes dates per fer balanç del que ha esdevingut la SECCIÓ TRIATLÓ PIRI i donar els agraïments a tots els que ho feu possible. Era complicat fer el discurs el dia del sopar entre tantes ampolles de cava, vi...
Com gairebé tots sabeu la STP va néixer amb 2 socis, necessitavem federar-nos per anar a l'IRONMAN de Lanzarote i vam optar per montar una secció de triatló dins del Centre Excursionista Vilassar. Aleshores pensavem... si sóm 10 ja rendibilitzem l'inversio d'afiliar-nos a la Federació Catalana de Triatló... .
Ho miro ara, amb uns 40 atletes federats i 50 socis, la STP no té límit! A més amb la ilusió i motivació de TOTS els seus membres segur que arribem a ser més de 100!
Penso que l'èxit de la Secció no recau (de moment) en els èxits esportius, sinó en la pinya que tenint l'esport com a denominador comú s'ha creat, esdevenint més que un club esportiu, un gran grup d'amics, UNA FAMÍLIA!
Cada nova incorporació a la STP s'adapta i comparteix els nostres objectius, PASSAR-HO BÉ FENT ESPORT, i aquest fet és el que ens fa ser més que un club.
Com a prova del que estic dient, només cal veure el sopar del dissabte passat, IMPRESSIONANT, i els missatges dels que no van poder venir, que els va saber greu de veritat.
Tot i això no ens ha de fer oblidar que sóm un equip "de competició" i que la millora dels nostres resultats ha de ser un altre objectiu. És per això que la millora de la qualitat dels nostres entrenamnets ha de ser constant, i que l'objectiu de la secció és també abançar en aquesta direcció.
Tot el que hem aconseguit no hagués estat possible sense l'entusiasme de TOTS vosaltres!, els atletes, supporters, espònsors..., en resum, AMICS!
A tots vosaltres us demano que continueu així i que afrontem els reptes del nou any, tan organitzatius com esportius, amb la SALUT i la FORÇA que caracteritza a aquesta secció tan singular que és la STP!!
No em vull acomiadar sense donar-vos les gràcies per fer realitat aquest projecte i desitjar-vos molt sincerament un BON NADAL, I UN 2.008 carregat d'il·lusió, motivació, salut i ganes per continuar fent la STP cada dia més gran!!
MOLTES GRÀCIES A TOTS!!
Àlex.

4 comentaris:

NEMO ha dit...

Presi q el dissabte varen fer un entreno ANEROBIC ALACTIC bastant important, encara no saben a on vas parar després de sortir dE LA DISCO....... Top secret, però en dona la sensació que vas canviar el final de l'entreno a la fase de relax i ... ja tu faras.

Estic d'acord que som una gran familia. Des de la meva modesta posició dins de l'equip estic molt orgullós del tracte rebut per tots vosaltres.

Salut i sexe.

Motoret ha dit...

Brutal Presi, brutal. Gracies per tot!!!!

Caminant tots junts som imparables!!!

Bones festes!

NEMO ha dit...

Presi et demano disculpes si qualsevol de les meves inofensives paraules han pugut crear mala maro. Al igual que demano disculpes a l'Eva Pallarola per si qualsevol dels meus comentaris han provocat ofensiva. No era la meva intenció.

Cadascun pot fer amb la seva vida el q vulgi i quan vulgi.

Gràcies.

Pedro Hidalgo ha dit...

Ara si que cau la llagrima, presi tu si que ets "el puto amo" gracies per tot el que fas per nosaltres, això no es paga amb diners. Bones festes a tots i espero poder repetir molts sopas com aquest. Sou la "Ostia".