divendres, 28 de desembre del 2007

El Piri es muda!!!


Els Socis Fundadors de la Secció Triatló Piri, els cabrilencs Àlex Rebés i Xescu Recatalà, han firmat un acord amb el "Centro excursionista Rocafonda" de Mataró, per tal de traspassar la secció al Club Mataroní.


Àlex, diu: "Vist l'èxit que està tenint la secció no hem pogut rebutjar l'oferta", i afegeix "ens donarà més notorietat i a més em regalen una bici de contrarrellotges que m'anirà molt bé per L'ironman". En Xescu comenta "hem de ser pràctics, els sentimentalismes no porten enlloc, i Mataró és més gran que Vilassar, amb la qual cosa podrem captar més Xavalitas que es vulguin apuntar".


L'acord comporta un canvi de seu social, Sponsors, i de denominació. Els nous sponsors seran "Carnisseria Ben Alí" i "Bar Restaurante El Rabo", aquest últim ens ofereix "birres gratis", la qual cosa ha seduit als socis fundadors.


Finalment, la Secció passa a anomenar-se "Grupo Triatleta RocaPiriano".



Fuerza Rocapirianos!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no cal fer cap comentàri, no?

per cert a mi.m'han proposat per fer de cap de llista per Estat Català a les properes eleccions a la Generàlitat.

I he pensat, que per obtenir més vots i així poder fer realitat el meu sobni, legalitzar la maria, la poligamia, i ingressar un xec de 6000 € a tot a quell que pugui provar que m'ha votat.


I de pas ilegalitzaria, una secció anomenada rocarabo o raboroca o algo així; per no condemnar els asesinats indiscriminats de xais i cabrits a les caniceries ben alí.
Que com tots sabem tenen una clara relació amb eta i els atemtats de madrid i amb les eleccions antidemocràtiques que es van celebrar posteriorment i una relació directe amb els rojoseparatistas catalanes culpables de tota la pobresa mundial i totes les guerres del mon incluida la de les galaxies.

bon dia

Anònim ha dit...

Cobrarem fitxa anual, no? je je

Anònim ha dit...

Ostias!!!!

Ens han vengut!!!