dijous, 20 de desembre del 2007

Concurs Visitant 10.000!!!!!

Estem a punt d´arribar a les 10000 visites i és per això que volem premiar la vostra fidelitat al Blog dels PIRIS creant aquest concurs.

En aquesta ocasió premiarem a l´afortunat guanyador amb un Magnífic lot de dues semarretes tècniques, la de la STP i la del Burriac Atac.

Què haig de fer per participar? Estigues atent, doncs només hi haurà un guanyador.El premi serà per aquell visitant del nostre blog que en el moment d´entrar-hi sigui el número 10000. A sota de l'escut del Centre Excursionista hi ha un comptador. Si t´apareix el 10000 (ni el 9999 ni el 10001), enhorabona, hauràs guanyat, però sobretot tingues en compte les següents indicacions:

* Si ets l´afortunat, sobretot no surtis de la pàgina, doncs un cop tornessis a entrar ja serias el 10001 i podries perdre el premi.

Ens hauràs de demostrar que realment has sigut el visitant 10000. Com? Doncs enviant a l´adreça electrònica stpiri@gmail.com una fotografia de la pantalla del teu ordinador (o ho pots fer apretant la tecla IMPR PANT del teu ordinador, i fent un Pegar en un document de WORD)on s´apreci realment que tu ets el 10000. No facis servir el flash, i comprova abans d´enviar la prova que realment és veu clarament.

* Indica´ns el teu nom i cognoms en el missatge que ens enviis i alguna forma de contacte.

Que tingueu sort!!!


idea original: Pere Bossa