dilluns, 21 de gener del 2008

III Duatlo de Muntanya de Vallirana: L'escabetxina





Aquest passat dissabte 8 piris: Jaume C., Raul, Cristian, Laia, Gerard C., Gus, Sergi i Marc.O van anar a disputar la Duatlo de Vallirana i intentar sumar punts tant a la classificació individual com per clubs, força Piri!


Excel.lents condicions metereologiques (18º) que van permetre fer la cursa a gairebe tothom en maniga curta.


Arribar al lloc de sortida, Club de Tennis el Lledoner (més lluny que Vallirana) va portar mes temps del previst i tant el Gus i el Marc, com en Sergi es van afegir a la linia de sortida... uns segons abans del tret d'inici.

El primer sector va consistir en un pel més 6 Km de running per camins de terra i pedres, trialera pel bosc i una zona final d'asfalt amb bastanta pendent fins a arribar a boxes.


El sector de BTT va marcar la jornada, per un costat amb nombroses puntxades degut a la gran quantitat de pedres puntxagudes en moltes parts del trajecte on tant en Sergi com en Gerard van ser damnificats. D'altra banda també van haver bastants retirats ja que van haver més caigudes de l'habitual i el summum va ser la clara errada organitzativa de no tenir el recorregut convenientment senyalitzat. Això va fer que, quan "la Bestia" Jaume anava segon a la cursa, lo qual suposava la seva escalada als 3 primers llocs de la general per categories, una mala senyalització el va portar a ell i a uns 50 bikers més a pujar gairebé una muntanya tipus l'Ordal i fer un desgast inutil i convertir la classificació de la cursa en una mena de loteria. Sobre el Km 10 de btt, el Gus que havia seguit el cami correcte es va sorprendre com de sobte una estampida de Pro's començava a avançar-lo tot en mig de queixes i furiosos.
El Sergi va aconseguir solucionar la puntxada i no va pedre tant temps en el recorregut erroni, no obstant en Gerard no va poder continuar per problemes tècnics. En Raul va ser un dels més beneficiats (o que va estar més al lloro) i va arribar ben colocat al final.
El segon tram de correr, va ser totalment diferent a l'anunciat a la web i al triptic i va ser purament 2,5 Km d'asfalt de tràmit.

Com a mostra de l'escabetxina viscuda, val dir que de 168 inscrits nomes van acabar 117!!!
Només cal veure els temps per entendre que "algo va passar".

Classificació general individual
POSICIO
PIRI
TOTAL
16 CARO, JAUME 1:44:11
34 SALES, RAUL 1:57:29
35 COFINE, CRISTIAN 1:59:37
44 ANDRES, SERGI 2:05:54
95 ORRIOLS, MARC 2:21:49
98 CUEVAS, LAIA 2:22:43
100 BARREDO, GUSTAU 2:24:04

A destacar que, inusualment la Bèstia, pels motius descrits, no va poder acabar en el Top10, el bon paper del Cristian que feia la seva primera DM de la temporada i va ser segon Junior i la Laia que escala posicions i es situa amb la Silvia en una bona posició per deixarnos esperances de veure alguna Piri-girl en el podi a final de temporada.

Haurem de demanar a en Pere Bossa i col.laboradors que vagin a donar classes d'organització de curses a Vallirana tant pel que respecta a la informació abans, durant i després de la cursa per no dir de senyalització.

En Raul es va frotar les mans amb el bon resultat obtingut en el seu freg a freg amb en Jordi "motoret" Babra.

A Mataro queda la porta oberta per a una gran jornada Piri (3ª prova puntuable)



Marc Orriols

3 comentaris:

Motoret ha dit...

Felicitats Piris!!! llàstima de la perduda del Jaume!! sinó, potser primer podi masculí!!!

ens veiem a Mataró!!!

Merci per la crònica Marc!

Anònim ha dit...

Val dir que en Gerard no surt a la classifiació NO per motius tècnics sino perque va renunciar al lloc aconseguit ja que despres de perdre's creu que no va seguir el cami correcte.
Agrair tant a la Libia com la Silvia el suport rebut "des de la grada" i el recolzament d'el Ramon Fuster.

Pedro Hidalgo ha dit...

Gran cronica Marc, felcitats a tots.