dilluns, 28 de gener del 2008

Crònica duatló de Mataró 2.008

Hola a tots!

Aquest passat diumenge es va cel·lebrar la X edició de la Duatló de Muntanya de Mataró. Aquesta prova a part de formar part del circuit català de duatlons de muntanya, també puntua pel TROFEU STP.

Com no podia ser de cap altra manera, la marea Piri es va fer notar, 20 atletes i molts suporters presegiaven un bon dia...
Poc a poc anaven arribant els Tri-Piris a les pistes d'atletisme de Mataró i començaven a escalfar. Les noves jaquetes de la secció ja es van deixar veure per Mataró.

La cursa va repetir circuit que en l'edició del 2.007. El primer tram de cursa a peu (6,5 Km) començava amb una volta a la pista d'atletisme per enfilar ja una pista de pujada d'aproximadament 1,5 km. Els Piris van agafar-se aquest tram amb tranquil·litat, pensant en el que ens esperava. Després entravem en un corriol que ens tornava a deixar a una pista que després de uns quilòmetres, desenbocava en una forta pujada que ens conduïa ja a l'estadi.

La transició cada vegada més ràpida i els ànims dels suporters van fer que de seguida ja estessim pedalant.

El circuit de btt (17 km) era bastant ràpid, pujadetes, baixadetes, trialeres i corriolets serpentejants van fer que els especialistes de la disciplina fessin un exel·lent temps.

Finalmet l'últim tram de cursa a peu (3,5 km) per una espècie de circuit de Motocros amb constants pujades i baixades i amb la mítica pujada final que ens condueix cap a l'estadi. Com que era un circuit d'anada i tornada, era inevitable creuar-te amb d'altres Piris intercanviant crits de Piri-Piri i d'ànim. Per si no fos prou dur, al cap damunt de la pujada final en Pere Bossa encara t'esperonava perquè agafessis al Piri que tenies davant, gràcies pels ànims Pere!

A l'arribada i com a gran Club que som, els suporters Piri animaven a tots els Tri-Piris que creuaven la meta i tot l'equip es quedava a fer el mateix, esperant i aplaudint l'arribada del primer a l'últim PIRI!

Cal destacar el bon paper que van fer TOTS els Tri-Piris, però especialment, "la Bèstia" Jaume Caro, 6è classificat de la general, escursant cada vegada més les distàncies amb els primers.

També destacar el bon paper dels "juvenils" Cristian Cofine (3r júnior) i Alfons Marin (2n Sub-23). així com la 4a posició de la Laia i la 5a de la Silvia, que tenen moltes opcions de fer podi en la classificació general del circuit català de duatlons de muntanya.

Per acabar botifarrada i foto de grup.

Després de la cursa i com ja està esdevenint tradició, vam anar a cel·lebar el gran dia amb un dinar al Xeflis, que com sempre ens van tractar com de la Família! Gràcies! Calçotada, amanida, xai i unes creps espectaculars!

Ara..., toca cremar tot això, així que avui a les 19:30 entrenament a les piscines de Vilassar.