dijous, 10 de gener del 2008

Gómez Noya opta al Millor Esportista Espanyol


El campió d'Europa de triatló és un dels 20 candidats al guardó que atorga El Mundo Deportivo. Javier Gómez Noya Javier Gómez Noya podria convertir-se el divendres 25 de gener en Millor Esportista Espanyol de 2007 en la 60ª Gran Gal·la de El Mundo Deportivo.
El campió d'Europa i guanyador de la BG Copa del Món 2007 de Triatló és un dels 20 finalistes (8 dones i 12 homes) que opten al guardó. És el segon any consecutiu que el gallec és candidat a un dels premis més prestigiosos de l'esport nacional. Un jurat presidit per Jaime Lissavetzky, president del CSD (Consell Superior d'Esports), triarà el mateix dia 25 a l'home i a la dona que succeiran en el palmarès al futbolista Carles Puyol i a la pilot de trial Laia Sanz. Els nominats en categoria masculina, a més de Gómez Noya, són Toni Bou (trial), David Calç (piragüisme), Marc Coma (motociclisme), Alberto Contador (ciclisme), Gervasio Deferr (gimnàstica), Paquillo Fernández (atletisme), Jorge Lorenzo (motociclisme), Guillermo Molina (waterpolo), Rafa Nadal (tennis), Juan Carlos Navarro (bàsquet) i Rafa Trujillo (vela).
Javier Gómez Noya, de 24 anys, ha estat aquest any campió continental, vencedor de la BG Copa del Món i subcampeón del món. A més lidera el Ranquing de Classificació Olímpica per als Jocs de Pequín 2008 i la Llista de Punts ITU. Duu 15 podis consecutius en competicions internacionals des del 10 de març de 2006.
Tan de bo guanyi, sens dubte ha fet mèrits suficients, malgrat ha de competir amb altres esportistes de disciplines molt més mediàtiques, amb la qual cosa no li serà gens fàcil.
De cara al nostre esport, seria boníssim que guanyés, ja que ajudaria a popularitzar el nostre esport, encara avui en dia molt minoritari.
Força Javier!!!!

2 comentaris:

SGI ha dit...

Aquest si que és un crack... estaria molt bé que guanyés el premi!
El Piri no té pressupost per fitxar-lo? Força Piri!

Anònim ha dit...

això anava a dir jo....que no el podem fitxar a aquest pallo???