dilluns, 17 de març del 2008

JA SÓM DE PRIMERA (crònica cap de setmana)

Hola a tots!
Aquest cap de setmana ha estat intens.
Dissabte sortida dels Rockets, finalmement es van fer 3 grups, els més matiners, van anar a Blanes i tornar, tenint en compte que diumenge tenien la Duatló de Vilanova, va ser un bon "descans actiu".
Els altres, a les 9:00 a la Rotonda de Cabrera (Si el pròxim dia torno a arribar tard, NO m'espereu, m'ho mereixo!). Sortida a ritme capa a can Bordoy, el grup capdavanter va anar fins a Hostalric, Arbúcies, Coll de Revell, Santa Fe i tornada per parpers, 148 km. Els altres vam provar un nou circuit, després de baixar Can Bordoy, vam anar cap a Sta. Maria de Palautordera, i 1 km abans d'arribar al poble del Montseny, ens vam desviar per les costes del Montseny i d'allà cap a St. Celoni. La tornada per Vallgorguina, Collsecreu i Mata (97 km).
Diumenge gran actuació dels Piris que van anar a Vilanova, estem a l'espera de classificacions generals definitives.
Del que si que podem estar segurs, és que la SECCIÓ TRIATLÓ PIRI, en el seu primer any de participació en el campionat per equips, ha aconseguit la PRIMERA POSICIÓ de la segona divisió. Obtenint així un ascens a Primera per la vía ràpida i deixant enrera altres clubs amb més tradició.
FELICITATS A TOTS ELS PIRIS, SUPPORTERS, SIMPATITZANTS I ESPÒNSORS!
Els que no vam anar a la duatló tampoc vam parar. Alguns entrenament suau de bici, altres convinant bici amb una cursa de 10 km a Caldetes, i altres provant una nova iniciativa que pot ser molt divertida de repetir amb més STP's.
Es tracta de fer una triatló interna (entre nosaltres), natació (1.500/2.000)mts. a les piscines, deixar la zona de transició preparada al solàrium i a mesura que es va sortint de l'aigüa ja anar cap a buscar la bici. Circuit de bici a determinar o pla, o ondulat o ports, però sempre fent una tirada d'uns 80 km. i finalment córrer pel passeig de 10 a 15 km.
El pròxim dia que volguem fer una d'aquestes triatlons internes, ja especificarem itineraris.
Per acabar vull afegir un parell de coses:
-Recordar que aquesta setmana no hi ha classes oficials de natació, però que alguns piri's hi assistirem i ens farem nosaltres mateixos l'entrenament.
- Que tornant de setmana Santa, entrem a la setmana de la Duatló de Banyoles i que aquesta prova és puntuable pel Trofeu STP.
Que tingueu una bona setmana santa!
Salut i Força!
Àlex.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots aquells que ho heu fet possible!, ara pel de carretera!

toni abril ha dit...

Felicitats Piris!
toni xeflis