dilluns, 17 de març del 2008

Crònica Duatló de Vilanova


Gran matinal a Vilanova i la Geltru, 17º de temperatura al camp d'atletisme de la localitat que acabarien sent al final de la prova 21º.La presencia Piri estava formada per Jaume, Silvia, Raul Porta, Gus, Ramon Llibre i Marc.O.La Duatlo de Vilanova tenia per decidir com a posicions mes disputades el tercer lloc de la general masculina i femenina per categories, llocs als quals optaven la Silvia i en Jaume.
El recorregut de córrer era purament de ruta (asfalt), al volant de les instalacions d'atletisme de Vilanova. Val dir, que destacats membres del CT Vilanova (Agusti Roc, David Henestrosa....) es a dir il.lustres del mon triatleta de Catalunya han participat i finalment han copat els 5 primers llocs de la classificació, lo qual ha estat un inconvenient per a que La Bestia aixugues la diferencia de punts amb Joaquim Salmeron, el vigent tercer classificat per categories.A destacar el gran nivell d'una de les darreres incorporacions al Piri, en Raul Porta, que promet molt.


El sector de BTT consitia en una ascensió gradual cap el Montgros (10 Km de pujada i 10 Km de baixada, tal qual), els 5 primers Km molt planers fins a la falda i despres mica en mica alguna rampa dins del bosc amb bastanta pendent. Enfilant cap a la falda hem hagut de creuar un bassal d'aigues de clavegueram que ens ha deixat a tots impregants d'un olor caracteristic...La baixada tenia algun troç amb bastanta pedra, tamany "via del tren" lo que ha suposat una baixada amb bastants sotracts pero molts menys que a Vallirana pero tot i aixi en Marc ha pringat punxant la roda del darrera.

A falta de la publicacio de les classifiacions finals, destacar el superpaper de la Bestia Jaume en el seu primer any (i de molts Piris) al Circuit de Duatlons de Muntanya. Seguidament i no gaire lluny ha arribar en Raul, i la Silvia ha estat la 5ª en la seva categoria i "huele" a podi en la classificació final. Més darrera "el trio calavera", Gus, Ramon i Marc han arribat sans i estalvis, i nomes una desafortunada punxada d'en Marc i problemes de tracció d'en Ramon han estat la nota negativa del dia. Cal dir, en "nivelón" que esta agafant el Gus, que no es conforma en nomes fer la duatlo del diumenge sino que el dissabte (amb altres Piris) s'havia pegat un tute de Rockets, i sempre acaba tant fresc, li demanarem classes de dosificació i autocontrol del ritme.
Estarem atents avui dilluns a veure si tenim una grata sorpresa amb les classificacions finals del circuit
Força Piri
Per Marc Orriols

15 comentaris:

Motoret ha dit...

Felicitats Nois!!!

Repeteixo: Ojo amb el Gus!!! Serà la Revelació segon semestre 2008!!!

Anònim ha dit...

...i tant que si, sé que te varis asos amagats a la maniga, el vaig veure molt fort a Vilanova

SGI ha dit...

Moltes felicitats Piris!
A veure si finalment es pot aconseguir aquest podi!

NEMO ha dit...

Felicitats piri's. Molt bon paper de tots vosaltres. Gus promets molt i Marc veig uns temps una mica llunys de la teva forma física o estic equivocat?

Salut

Motoret ha dit...

Impressionant el Gus. A Cabrils (només fa 2 mesos) el Jaume li va treure 50 minuts, i ara només 23 minuts!

Anònim ha dit...

Hola piris...!! gran matinal la de Vilanova. Gràcies pels ànims però cada cop costarà més millorar...
David, en Marc O. va perdre 17 minuts a la duatló de Vilanova reparant una punxada, si no, hagués estat en el top 100 i com a tercer piri classificat; quina mala sort!
Bona Setmana Santa a tothom i a entrenar fort...!!!

Anònim ha dit...

Jordi, a Cabrils vaig trencar la cadena a 1000 metres de la segona transició (vaig perdre uns 10/12 minutets...).
Repeteixo, gràcies pel suport de la familia piri però encara queda molt per millorar...
Una abraçada!

Anònim ha dit...

no siguis modest, Gus, jo puc confirmar de primera mà l'increible evolució que has fet en 3 o 4 mesos.
No se pas si et podre tornar a guanyar mai més.

Jajajajaja, ni t'ho creguis!!!!

Felicitats a tots (incloent-me a mi).

Llibre.

Anònim ha dit...

Oju amb en Llibre, que "a la chita callando" cada cop esta mes fort, nomes cal veure els seu darrer parcial de correr, d'olé.

NEMO ha dit...

Si que és veritat el Llibre està molt fort al segon correr, seran els entrenaments de natació que fan obrir més els pulmons i li pot fotre més canya?

Marc o. ara entenc el pq del teu parcial de bici, ja deia jo.

Però el que és evident és l'evolució del Gus, super motivat i segur de les seves possibilitats.

A tots tres felicitacions de tot cor.

Motoret ha dit...

Jo del Jaume, per fer poc més d'una hora, passo d'agafar el cotxe i anar a Vilanova!!

David: Mola la teva nova imatge!

MARCEL BATLLE GIRÓ ha dit...

que fa la laia a la foto?? em pensava que ja no era piri!!!!

NEMO ha dit...

Marcel dolent,dolent, però tens raó. Jo no dic res pq soc l'últim en arrivar-hi. Suposo q el seu cor encara està amb nosaltres o no......

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots i totes. Per cert, la noia de blau qui és?
Qur compartim blog amb el Mataró!!!

Pedro Hidalgo ha dit...

Moltes felicitats a tots desde Madeira. Gran cronica Marc.