dilluns, 31 de març del 2008

Classificacions Trofeu STP 4a prova

Hola a tots!



Després d'un gran cap de setmana, s'ha disputat la 4a prova puntuable pel trofeu STP. LA DUATLÓ DE BANYOLES.



Aquestes són les classificacions a aquestes alçades del campionat. El Jaume Caro, va destacat en primer lloc, però les recents incorporacions de STP's al trofeu, com l'Aaron i el Llorenç, de ben segur que posaràn emoció i una aferriçada lluita pels llocs de pòdi.






Aquestes són les classificacions provisionals masculines:





En classificació femenina la Silvia va al capdavant, també destacada, amb 56 punts.


La pròxima prova puntuable és el triatló sprint Ciutat de Mataró, el dia 1 de juny! Tot i que restem a l'espera de la confirmació (possiblement al maig) de la primera duatló d'alta muntnya XM, la de Vilallonga, que també puntua pel trofeu STP.


Encara que no puntuin pel trofeu STP, aprofito per felicitar molt sincerament al Sergi Andrés (segon absolut al Cros de Can Carelleu), al Pere Bossa i la Betlem Polo pels podis en la cursa d'orientació en btt, i al Marcel Batlle, que després de la primera etapa del Marató des Sables, va 18è classificat!


També donar les gràcies a tots els supporters i espònsors de la Secció Triatló Piri, que amb el seu incondicional i imprescindible ànim, col·laboren (encara que a vegades quan animen no saludi, la veritat és que no puc dir fava...) a escriure grans cròniques de caps de setaman d'èxit, que fan cada dia més gran la STP!

Gràcies i felicitats a TOTS!

Salut i Força!

Àlex.

6 comentaris:

Motoret ha dit...

Àlex, falten els 3 punts per participar del Raul

Anònim ha dit...

Algú sap el telrfono mòbil d'en Pucu?.
Gracies,
Xavi Puig. 610412182

Anònim ha dit...

Bones Piris. Sóc de Cabrils i us veig sovint per la piscina de Vilassar fent de les vostres. Envejo la vostra constància i dedicació. Sembla que heu aconseguit convertir el que per molts és un sacrifici en un plaer. Jo estic intentant recuperar un mínim de forma física, després d'anys aturat. El problema, el de molts, la feina, la familia (casat i amb un nen de 7 mesos) i altres "aficions" (la nocilla, el sofà, dormir...). Si ho aconsegueixo, d'aquí poc em teniu en el furgó de cua d'alguna de les vostres sortides. De moment em vaig posant metes que serveixen de motivació per a l'entrenament. Per exemple la propera Cursa dels Bombers (baixar de 50 minuts seria un èxit) i la Pedals de Foc a finals de juny. Si algún Piri s'hi apunta, allà ens veurem. Felicitats a tots!!!

NEMO ha dit...

Aixó s'ànima per moments,haig d'estar preparat i ben preparat per fer un gran paper a Mataró i així donar un pas de gegant a la classificació, jejeje fa olor a mar i cada dia més.

Salut i que tingue forçes per nedar.

Motoret ha dit...

Gracies Cabrilenc per les teves felicitacions,

Com bé dius intentem passar-nos-ho bé mentres practiquem esport, i el sacrifici en grup i amb "catxondeo" passa molt millor (és com el pa, que sol costa però amb tomàquet amb un bon embotit i en companyia d'amics, és un gran manjar!!!).

La STP és un tren amb molts vagons, així que puja't al que vulguis!! seràs benvingut!!

*+per cert varis Piris, aniràn als bombers

Anònim ha dit...

bones presi, a part dels tres punts per participar a banyoles...
per que a la cursa de mataró, l´Alfons té 17 punts i jo 14 ?si l´Alfons va creuar meta posteriorment respecte en Raul.


de bon rollo eh!!!!


raul.