dilluns, 3 de març del 2008

Crònica del cap de setmana

Hola a tots!
Aquest ha estat un cap de setmana PIRI! o el que és el mateix, els STP's no hem parat. Ens haviem plantejat diferents reptes i amb constància, esforç i sobre tot IL·LUSIÓ! els hem aconseguit!




Dissabte sortida ROCKETS, erem 10! Un grup va optar per anar a Santa Fe i tornar per Collsecreu i carretera de Mata, i uns altres, inclòs jo (vaig punxar la roda 3 vegades), vàrem escurçar la volta i després de Can Bordoy vam anar a buscar Vallgorguina i per Mata cap a casa...


El diumenge era un dia especial, hi havien 2 reptes plantejats a la STP.
- MARATÓ DE BARCELONA
Els 10 piris que van prendre la sortida a la Marató, van complir els seus propòsits i van acabar una emblemàtica prova com és la Marató de Barcelona, a més, sense lesions i amb uns grans temps! És per això que aprofito per fel·licitar-los molt sincerament!
MITJA MARATÓ DE BANYOLES I TORNAR AMB BICI FINS A VILASSAR


Per altra banda, uns altres STP's teniem plantejat un entrenament diferent, vam anar a Banyoles a córrer la Mitja Marató del Pla de l'Estany, una volta molt maca pel llac de Banyoles i els pobles del voltant. El fet que coincidía amb la Marató de Barcelona, va restar una mica de participació a la cursa, però tot i així van prendre la sortida uns 550 atletes.

L'objectiu era fer una mitja per acomular quilòmetres i aguantar una tornada a Vilassar amb bicicleta.




La mitja va sortir rodona, amb un temps boníssim del Jaume especialment i de la resta dels 6 que hi erem.


Després dels 21 km de cursa a peu, una mica de líquid, petits estiraments i només faltaven 108 km amb bicicleta per arribar a Vilassar.




Va ser una tornada molt divertida, a un ritme suportable i fent bons relleus. En Pere Bossa ens va venir a trobar al km 693 de la N-II, però nosaltres ens vam "liar" una mica i ens va costar trobar la N-II, això que té 2 carrils per banda..., finalment vam trobar el camí correcte i vam arribar a Blanes. Allà el David va decidir plegar i no forçar més del compte, els altres vam seguir fins a Vilassar amb un Garbí que va fer encara més dur el retorn a casa.


Un cop a Vilassar vam trobar el David a les Piscines, vam fer uns estiraments, unes coke's i cap a casa a descansar (4:08 minuts de bici...).


Destaco la gran jornada d'esport i equip que es va viure el diumenge i sobretot vull agraïr a les suporters que ens van acompanyar tot el que van fer, sense vosaltres no hauria estat possible! MOLTES GRÀCIES!!


Per acabar, dir que avui ja han començat les classes matinals de natació.


Salut i Força!


Àlex.

3 comentaris:

Motoret ha dit...

Una bona jornada!! llàstima no tenir el do de la ubiqüitat!!

Enhorabona!

Anònim ha dit...

als qui vam estar ahir: va ser un dia rodó!!

als qui no van venir: animar-vos a participar a jornades com aquesta, val la pena.

nus vemus

SGI ha dit...

Moltes felicitats Piris!
Gran dia!