divendres, 16 de novembre del 2007

VARIES COSES...

Hola a tots!
Com es pot veure, per l'evolució del blog, encara que hi apareguin espelmetes sorpresa..., i per l'evolució dels entrenaments, la STP està amb més força que mai!
Aquesta setmana s'han federat 3 STP's més, el Tino, repetint de l'any passat, el Juanjo i el Sintu que s'incorporen per primera vegada a la STP. Els dono la benvinguda des del nostre blog i els invito a que s'animin a participar als nostres entrenaments venint a les convocatòries oficials que teniu penjades al quadre de la dreta del blog.
Volia també donar ànims als que aneu a Vallfogona, jo la vaig fer l'any passat i és molt maca. Si el circuit és el mateix, al final del 2n tram de córrer hi ha una pujada bastant durilla, prepareu-vos. La bici és bastant trencacames amb pujades curtes però amb fort pendent i molta pedra suelta, també hi ha alguna baixada molt ràpida encimentada i malt peraltada, ojo! Al final butifarrada per tothom! La veritat és que val la pena! GRRRRRRRR! A veure si em recupero d'una vegada!!
Un altre fet que vull destacar, són les classes de natació. Ja vaig enviar un mail animant a que hi participessiu, i certament, cada dia som més. Els dimarts es fa un entreno potenciant més la tècnica, que bona falta ens fa, objectiu IRONMAN baixar de 55 minuts!, i el dijous es fa un entreno més "canyero" amb series esgotadores. Ahir, per exemple, erem el Jaume Caro, el Sergi Andrés, l'Alfons, l'Ivan i jo i vam donar-ho tot! les últimes series ens van matar!! Cal felicitar al David Vergés, per la seva entrega, el nivell de les classes i sobre tot, per la PACIÈNCIA que ha de tenir per ensenyar a nadar a una colla que sembla que tot just ahir ens haguessin tret els "manguitos"! Espero que cada dia siguem més i que molts STP's aprenguin a nadar per fer un gran paper a les triatlons del 2.008!!
Ah! per cert, el millor són els estiraments!! SOM LO PITJOR!!!!!!!!!
També animo al Pere Bossa en la seva guerra per ser el VETERANO que millor s'orienta!
Demà hi ha sortida en bici de carretera a les 9:00 a la Rotonda de Cabrera, per cert, el Ricard, pels que no ho sabeu...(jajajaja), estrena bici!!!
Per acabar, us recordo que ja us podeu apuntar a la cursa de Burriac d'Argentona, la primera cursa puntuable pel trofeu STP!!!
Salut i Força,
Àlex.

3 comentaris:

Motoret ha dit...

Benvinguts a l'univers PIRI Juanjo, Sintu i Tino!!

xavi puig ha dit...

Sento no poder nar Diumenge a la duatló, pero si que fare un petit entrenament a la cursa de 12 km per muntanya a Llavaneras,

sort PIRIS,

Xavi Puig.

NEMO ha dit...

En faltan molts de PIRIS per el mon de la piscina. Fora manguitos i a xapotear el agua QUE MOLA¡¡¡¡. Ús espero amb els braços oberts i res felicitacions la feina és cosa vostre jo només poso els coneixaments. APA el banyador llarg no serveix os vui veure amb TURBOPAKETS.

ÀNIM