diumenge, 18 de novembre del 2007

CRÒNICA DUATLÓ VALLFOGONA DE RIPOLLÉS





No podríem començar d´un altre manera, com no, amb la 1ª posició de la Sílvia. Fet molt destaca ble tenint en comte la caiguda que ha sofert que li ha costat 1 dit trencat i que es perdrà les pròximes duatlons. I a més demostrant el seu companyerisme amb la corredora que tenia al davant, que ha sofert també una caiguda de pitjors conseqüències a la qual li ha acompanyat una bona estona fins que arribessin els de la organització.


Fel.licitats Campiona.


Sortim en Jaume, Raul, Juanjo, David, Silvia i Pedro del cl. Sta. Maria on carreguem les BTT cap a les 7:15 del matí amb bastant de fred. La nostra sorpresa al arribar a Vic es que estem a -7º i pensem "el que ens espera".


Arribem amb temps a Vallfogona amb una alegria, fa sol i escalfa bastant. Tot i així fa rasqueta. Allà estan escalfant en Jordi i Fran.


La sortida es molt ràpida. Com sempre en Jordi al capdavant, però aquesta vegada esta amb ell "la Bestia" Jaume, que tot just començar el perdem de vista. El primer tram de córrer és bastant ràpid sense gaires pujades fortes i amb un entorn molt agradable.




En el tram de BTT comencen els problemes per alguns del Piris, Fran s´ha de retirar per molèsties físiques. 5km. més endavant David V. també es retira per problemes tècnics (punxa la roda). Comencen, ara sí, les pujades fortes que algunes es fan bastant llargues. En Raúl i el Jordi segueixen amb el seu "pique" particular. Baixada amb molta fulla que no deixa veure el camí i perillós en alguns trams amb pedres. A 3.5 km. del final en Pedro punxa la roda i els fa corrents.


2ª transició tram de córrer similar al primer amb la diferencia que com a punt final, té una pujada bastant fotudeta.


Cal destacar la humanitat del Juanjo, que va ser espectador de la caiguda de una de les noies, que al veure que estava bastant xunguilla, decideix donar la volta fins a la sortida, avisar a la organització i seguir la cursa fins al final.



(Jaume, David V, Pedro, Silvia, Fran, Jordi, Juanjo i Raúl)




El Piris allà on anem la li em. Entre tots fem que el PIRI sigui més que un club de Triatló. El que importa realment es que el que fem, ho fem per gaudir d´un dia amb amics. Espero que us animeu aquests que esteu dubtant escara.



SALUT I FORÇA PIRI




14 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats SILVIA!!!!

SGI ha dit...

Moltes felicitats a tots!
Gran Piri i gran Sílvia!

Anònim ha dit...

Felicitats nois...!!!
Quina gran actuació a Vallfogona.
Que tremolin x Argentona!
Gus

Piri ha dit...

Em cau la llàgrima!

Àlex.

Anònim ha dit...

D'aqui a no res ja podrem dir el tan conegut PIRI " Més que un Club"
Enhorabona a tots amb especial mencio a la Silvia i en Juanjo

Anònim ha dit...

Per cert, a la Burriac-Argentona hi ha un PREMI pel Club amb més inscrits que arribin a meta.
Aquesta ha de ser nostre, FORÇA PIRI
Presi aquesta copa l'has de recollir tu!

Motoret ha dit...

Segur que guanyem Marc!!!

Anònim ha dit...

Felicitats a tots!!!
Felicitats Sílvia!!!

Ei no val autopunxar-se les rodes, si no es pot més, no es pot més....jejeje

Marc P

Anònim ha dit...

Moltes gràcies nois!!! Tenint en compte q només 3 noies vam acabar la cursa, no fer podi era impossible! jaja.
Moltes felicitats a la resta, que ho vau fer igual o millor que jo!

FORÇA PIRI!!!

Fran, que tal la teva panxa?

NEMO ha dit...

Pedro no queda clar el PUNXA. Va ser la roda o jo mateix q no podia més. Bueno tu vas veure q va ser la roda, jejejejejeje. Bueno molt bona la crónica Pedro.

Salut i molt de PIRI'S

Pedro Hidalgo ha dit...

Gracies David. Esta clar que va ser la roda. Podriem haber fet fotos a las BTT de les rodes per si algu li que el dubte, jejejeje. Lo millor, el podium de la Silvia i la botifarra.

Anònim ha dit...

Felicitats a tots!.
Sílvia....quina "machine"....!!!

Salut i Força PIRI!

Xavi (Cotet)

Anònim ha dit...

felicitats a tots pero sobretot a la Silvia!!!

manel

Fran ha dit...

La panxa??? molt grossa com sempre!!! No va ser res , al cap de mitja hora ja estava bé , fins i tot em vaig fotre una butifarra!! La veritat es que tinc un regust amarg d'aquest cap de setmana a nivell personal, no se si ara tornaria a abandonar , la sensacio amb la que et quedes es molt dolenta. Però bé , aqui entrenant!!

I tu Silvia? ja tens el dit a puesto??? t'ha fet mal??

M'en hi vaig!!!!