dissabte, 3 de novembre del 2007

SORTIDA BTT VILASSAR-TORDERA-VILASSAR

Hola a tots/es.

Abans de seguir amb la crónica, dir que igual que tenim als ROCKETS, hem volgut posar nom als de la BTT, ens direm SONIC.

Sortida a les 7:20 de la botiga Corriol. Sortim molt tranquils i ens dirigim cap a la riera d´Argentona seguint el track que porta en Jordi Babra.


(Jordi B, Marc. Jordi P, Silvia, Raul, Jaume i Pedro)

Sortim de la riera d´Argentona a la carretera de Canyamars on en Marc per molèsties als bessons ha de plegar. Una vegada a Canyamars passem per davant del Pou de Glaç i comencen les primeres pujadetes (suaus). El camí d´anada és molt pistero i es fa molt bé, amb unes baixades molt ràpides. Una vegada arribat a Vallgorguina començen ara sí, alguna pujadeta ja una mica més llarga i dura. Parem, per fi, a fer el "bocata" a Can Benet Vives a 10 km. de Tordera, que per motius de temps aquí es on girem cua. Això si després del "bocata".




Després d´esmorçar en Raul i en Jordi P marxen cap a tordera, Raul per problemes físics i Jordi la familia l´espera.

(Raul i Jordi P)


La tornada a Vilassar la fem per un altre camí. Baixem fins a Vallgorguina i enfilem cap al Santurai del Corredor, on després de 55 Km. començen les pujades més fortes. Sempre davant en Jaume "la Bestia" que per a ell és com si fos anar "de paseo". Passat les primeres trial.leres de pujada on tots, menys "la Bestia", posem el peu a terra, agafem pista llarguiiiiiiiiiiisima que semblava que no s´acabi mai. I per fí, arribem al Santuari. Paradeta obligatoria per omplir aigua i baixada, quin descans per les cames.

































Sortim de Can Bordoi cap a Llinars del Valles on segueixen les pujades fins a "Jabali de Oro". Creuem la carretera que tantes vegades fan els Rockets per seguir per una pista de la cantera on per evitar haver de baixa de la Btt decidim agafar un altre camí. Ja portem 85 km. aprox i les cames no van sobrades, la Silvia começa a tenir molèsties al genoll, peró "como una campeona" tira amunt. Arribem a Cabrils i com que no teniem prou decidim baixar pel Coll de Porc on en Jordi B. cau (no li agrada gaire aquesta baixada, la té creuada) tot i això a millorat molt baixant perqué pujant està fet una màquina, dèu ser per lo de motoret, jeje.

Arribada a Vilassar a les 15:30 i els SONICS han fet l´objectiu, 105 km.

Espero que poc a poc, s´engresqui més gent amb els SONICS.

Salut i Força Piri.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Sortideta molt molt xula, una mica durilla això sí (al menys per mi) però amb moltes ganes de tornar-la a repetir....Felicitats SONICS!!!! en especial en J.Pocurull, que ja té mèrit aguantar el ritme amb la 'troncobici' que portava, i al Pedro que va demostrar que està més fort q abans de lessionar-se.

Sílvia

Anònim ha dit...

segona sortida de llarga distància dels SUPERSONICS! la pròxima no vindré amb la troncobici i prometo donar més gerra.

pedro bona crònica i bones fotos! bona feina


raul.

J. Vilassar ha dit...

M'ho vaig pasar molt bé i segur que repetiré.

A Tordera vaig seguir "entrenant" caminada d'una hora amb el nen a coll pel mig del bosc, despres de 5 hores de bici és bastant durillo.

Piri ha dit...

Perfecte! M'ha agradat tot, l'organització, la crònica, les fotos i el NOM!!
Ànim Pedro i gràcies per encarregar-te d'aquesta secció!
Per cert, jo ja us vaig advertir que anar amb el Jaume és perillós! Que fort està el cabró!
Fins dilluns!
Àlex.

Fran ha dit...

Molt bona sortida!!Quina canya foteu!!SONICS a la proxima m'hi apunto!!

Motoret ha dit...

Tens tota la Raó Àlex, el Jaume està ja a la hiper galàxia, és hiper SONIC!!!
La sortida va estar genial, llarga, però molt bé.

-RAUL: no t'oblidis de portar la troncobici a Viladecavalls (ROCKI BALBOA)
-SILVIA: La noia de les cames de ferro (IRONLEGS WOMAN)
-PUCU: Ets un valent!!! pensar que lo més heavy que havies fet eren els 35 km de la pedalada de CAbrils!!
-MARC: Llàstima del Bessó!!!
-JAUME: Ho has de fer al revés, primer has d'anar amb els Pro's (Uri i companyia) que et cansin, després a sopar i a fer copes, i l'endemà amb nosaltres!! a veure si així et podem seguir!!
PEDRO: Grande Pedro, grande!! ja veig que estàs plenament recuperat!! nos vemos en Viladecavalls!!!! Bona crònica.

Motoret ha dit...

Ahhhh... Fran,..... No sé si tens el nivell...

Anònim ha dit...

bon anbient, bona companyia..... es pot demanar més? Ara començarem a preparar les duatlons que ja les tenim aqui. Gracies a tots pels comentaris.

Anònim ha dit...

Jordi estic esperant la teva cronica "en candeletas".

Anònim ha dit...

Quina rabia haver hagut d'abandonar, pero millor aixi que pagar les consequancies en exces, avui vaig al trauma a mirar el besso i la costella de la caiguda.
M'alegro que la disfrutessiu i fins i tot posesiu la guinda al acabar amb una baixadeta per Coll de Porc. Felicitats Pedro per la convocatoria i cronica i a tots el SONICS

Anònim ha dit...

gracies marc. Recuperat que, en res farem una sortida perque s´apunti mes gent, families incloses per poder disfrutar tots plegats. "Queda Dicho"

Fran ha dit...

JB...que caaaabrón!!! ja esta apuntada.Vaig a entrenar!!!!

Unknown ha dit...

No anàveu a Tordera aquesta setmana???
Es que no us agafeu ni un cap de setmana de relax? Jo de turista per Cuenca i tothom entrenat!!

Salut

Marc P.

Anònim ha dit...

Ja tinc el diagnostic del trauma; microfisures a la costella esquerra/inferior i rotura fibrilar (lleu) al besso cama esquerra.
Quan farem la secció de petanca al Piri?
Bueno, m'ha dit que vagi poc a poc a les properes setmanes i no forci grrrr! Pero fare el possible per estar minimament apunt per a la Burriac-Argentona

Motoret ha dit...

Jodeeeeeeeerrrrr, quina putada Marc!!!

Àlex, vols dir que en faràs algo dels nous fitxatges d'aquesta temporada? si ens estem tots trencant!!! estem més a l'infermeria que entrenant

Anònim ha dit...

No ens aniria malament una suscripcio VIP a Healthsystem, en Rafa Nadal no pararia!