diumenge, 11 de novembre del 2007

CRÒNICA DUATLÓ VILADECAVALLS

(Fran, Xavi, Gus, Silvia, Ramón L, Jaume, Pedro, Ramon, Juanjo, Raul i l´Ivan, en Jordi B. estava a la sortida concentrat)

Hola Piris.


Avui diumenge la marea Piri s´ha desplaçat a Viladecavalls. 12 de nosaltres, (Jaume,Jordi B, Ramón L, Xavi,Ramón, Silvia, Pedro, Raúl, Juanjo, Gus, Fran i Ivan). A les 8:15 concentració a les piscines de Vilassar, de mica en mica va arribant la marea, (que tremoli Viladecavalls........)



Arribem a Viladecavalls i tenim el pàrking per nosaltres. Comença el primer contratemps, en Raúl no sap si podrà córrer. (finalment i després d´esperar una bona estona ho pot fer).


La sortida és a les 10:45, en Jordi molt ben posicionat al capdavant, imposa un ritme fort, que seguidament la "Bèstia Jaume" el passa i comença a liderar la marea Piri.


Arribem a la transició i BTT. Primer tram d´asfalt suau i comença la pista i les primeres pujades fortes. En Pedro "el pupas" ha de baixar de la Btt i estirarse per problemes estomacals, (s´ha de dir que tenir companys com vosaltres és un luxe, tothom es para per preocuparse. Finalment després de casi 15 min. continua amb la Silvia que fa de "buena samaritana".


El recorregut de BTT es fa molt agradable i amb un entorn molt maco. De baixada unes trialeres molt divertides que ens porten fins a la riera amb una mica d´aigua però es fà molt ràpida. Sortim de la Riera i enfilem una última pujada on en Ramon punxa arribant al poble, però com un campió arriba amb la roda punxada.




2ª Transició i molt més agradable però a la vegada una mica més dura, amb gairebé tot el recorregut de muntanya.


Arribada "a lo grande" gràcies a dones, fills, amics i companys del Piri (Sergi i Marc) que no corren, però han vingut a donar suport a la marea Piri. GRÀCIES A TOTS/ES.



Finalment i com no podria ser d´un altre manera fem un dinar de germanor, on dinem de conya, gràcies a la col.laboració d´en Fran i l´Eva, a La Masía Can Sues.


16 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a tots i totes pels resultats aconseguits. Per cert, Pedro, pots relaxar els quàdriceps.

Anònim ha dit...

ho intentaré Peter Bag.

Motoret ha dit...

Nois/ies sou tots increibles, mai hauria pensat que patint tant podria disfrutar com un "enano", je,je,je.

Gran Crònica Pedro
Felicitats Jaume
Raúl 3 Jordi 2 (Qué CAbró!!!)

Piri ha dit...

Quina enveja més gran!!
Espero estar recuperat per la cursa d'Argentona, però amb el nivell que està imposant la secció... potser el millor és quedar-se a casa! je,je!
Felicitats a tots i gran crònica, Pedro, si segueixes així faràs que em caigui la llagrima i tot!
Àlex.

Anònim ha dit...

Enhorabona per la gran participació i resultats. Espero estar ben aviat apunt, ahir vaig tenir bones sensacions despres de la meva "setmana negra": costella i besso gairebe recuperats del tot
Per cert, si els propers resultats Piri son tan bons com la gana qeu hi havia al restaturant ningu ens podra parar! Quins devoradors!

NEMO ha dit...

Quina bona crónica. La marea PIRI ha sortit a MAXACAR a tothom. Espero està amb tots vosaltres aquest próxim cap de setmana. Felicitats a tots.

David.

Fran ha dit...

Fantastic! Només dir que estic encantat de formar part de la secció i de gaudir dies com el que vam passar diumenge. Sou maquissims!!

Au!!prou floretes!que m'en vaig a entrenar!!

Anònim ha dit...

Hola piris! felicitats per la cursa
als qui varem corre,pero sobre tot gràcies als companys que no van fer la cursa,les dones i els fills, que estaven animan com mai!!sergi,livia,marc,esther,cris arnau,vane,eva,mònica,gerard,roger,pepa,max,leo,i companyia.gràcies

per cert,qui és en peter bag?


raul.
(3 a 2)

Anònim ha dit...

QUE BÈSTIA EN JAUME ,NO??


(3A 2)

Motoret ha dit...

Peter Bag = Pere Bossa!!!

Això val per un 3 a 3?

Anònim ha dit...

Pedro muy buena crónica,mejoras con los dias...jjejeje,no,en serio,está de pm.
Me repito como los demás,grácias a las esposas,novias,hijos,compañeros...por el apoyo ayer a los que hicimos la cursa.La verdad es que hemos hecho un grupillo muy majo y el ambiente,para ser tanta gente,es inmejorable.Ahora a por la próxima!!!

Anònim ha dit...

Per mi no és en peter bag,per mi es el MESTRE

I NO CANVIIS ENCARA EL 3 A 2.


raul.

Anònim ha dit...

Bona nit Raul. No acabo d´entendre el 3 a 2. Suposo que és el resultat d´enfrontament directes entre tu i jo. Si és així, anem 2 a 0 (Ordino i Camprodon), a no ser que puntuin totes les curses que tu fas i jo no. En aquest cas, també han de comptar les que jo porto i tu no, i dir-te que enguany he fet 23 curses. Per cert, a la Cabrilenca d´aquest any vas córrer? Potser aleshores anem 3 a 0.
És broma raul, ser que tu t´ho prens bé. A la mínima que entrenis bé, però sobretot tinguis l´esperit assessi que s´ha de tenir en les competicions, em guanyes segur sempre (sempre que surti, es clar).
sort Campió i a entrenar. Jo fins passat el Duatló de Cabrils no em veureu gaire al pel. Així doncs, us deixo peixet i que aneu agafant avantatge. Per cert, pels qui no saben qui soc:
Peter Bag = Pedro Bolsa

Motoret ha dit...

Pere, no va per tu. Son els resultats directes entre el Raul (Viladecavalls, Vallnord i Queralbs) i jo (Vilallonga i Tiana).
Aquest diumenge Vallfogona!!!!

Anònim ha dit...

hola mestre! evidentment,no puc competir amb tú, degut al meu curt trajecte esportiu-competitiu.Pere tu sempre seràs un referent per molts de nosaltres,una abraÇada i forÇa!!



raul.

Anònim ha dit...

jo només puc "competir"per zona uefa,de moment...



raul.