dilluns, 12 de novembre del 2007

LA CRÒNICA, 10 i 11 de novembre

Hola a tots!
Ja ha passat una altra setmana i ja falta menys per la cursa de Burriac d'Argentona, la primera prova puntuable pel trofeu STP.
Ja és una tradició que el cap de setmana els STP's no parin i els crits de PIRI!! PIRI!! s'escoltin arreu.
Cal destacar la massiva presència STP a Viladecavalls, on el Jaume Caro, amb un temps increïble, es va situar 8è. Tots els Tri-Piris van fer un paper fantàstic i la SECCIÓ TRIATLÓ PIRI ja és el club que presenta més atletes a les duatlons de muntanya!!! LA crònica de la cursa i el dinar que es va fer després els trobareu a la crònica del Pedro.
El dissabte el Jaume i la Silvia, i la Laia, van participar al Raid d'aventura de Torrelles, no van poder entrar a l'últim sector per una errada de l'organització, que va començar el RAid mitja hora més tard i no va allargar aquesta mitja hora als tancaments de sector. Tot i així, els representants del Piri, a part de disfrutar van fer un bon paper! FELICITATS!
En Pere Bossa en principi havia d'anar a una cursa d'orientació, recordo que està fent pòdium a cada cursa i que té el 2n lloc de Catalunya gairebé assegurat, esperem el teu comentari amb classificació i foto del pòdium!! Tota la secció et dóna molts ànims per aconseguir aquest objectiu!!
A més molts Piris que no han competit, o quan no competien, se'ls ha vist entrenant pel Maresme, bici de carretera: Jordi Ripoll, Marcel Batlle, Manel Nogueras, Laia, Xescu, Sintu, Jordi Pocurull, Àlex.
Destaco en apartat especial que el Ricard Monllau ja ha estrenat la bici, i que no l'ha vist ningú de lo ràpid que va!
Corrent: Manel, Àlex, Xescu, Sintu, Marcel.
Dels altres no en sé res.
Demà em deixen un tri-traje per provar, i si va bé ja em passaran tot de talles perquè us els proveu hi poguem fer la comanda.
Recordo que avui a les 19:30 a les piscines hi ha convocatòria per anar a córrer i que demà a les 20:30 hi ha classes de Natació.
Salut i Força,
Àlex.

2 comentaris:

Motoret ha dit...

Àlex, al final quin és el sistema de puntuació definitiu?

Anònim ha dit...

A falta d´una prova per finalitzar la copa catalana, avui a el Brull he aconseguit la segona posició. Si a Mataró diumenge vinent guanyo i trec 9 minuts al que va tercer de la general (no és impossible) faria un tercer lloc a la Copa Catalana, cosa que no està gens malament si tenim en compte que tot just ara fa un any que faig curses d´orientació.
A la Copa Girona, on vaig segon de la general només li queda una prova (Arbúcies dia 25, el mateix dia que la mitja d´Argentona), però vet aquí que em toca jugar a futbol amb els nens. És a dir, ni mitja ni orientació. Depen dels resultats que es produeixin podria fins hi tot perdre el podium. Que hi farem. No es pot fer tot en aquesta vida.
Ens veiem i a entrenar.
Força PIRI