dilluns, 26 de novembre del 2007

CRÒNICA BURRIAC ARGENTONA


Una vegada més, la STP hem demostrat que es més que un club.


Quedem a les 7:45 a les piscines de Vilassar (Jordi B, Jaume, Raul, Ramon L, Ramon F, Jordi P, Pedro, Silvia, Xavi P, Fran, Eva, Manel, Gus, Xavi C, Marc P, Marc O, Juanjo i Laia que la trobem a Argentona).


Arribem a Argentona per recollir els pitralls, la plaça està molt plena i son les 8:15 del matí.




A les 9:00 sotida de les dones. Les nostres representants STP ja estan escalfant motors i una mica nervioses. Hi ha molt ambient per veure aquesta sortida, allà estem tots els STP donant suport a Silvia i Laia. Gran paper de totes dues.





A les 9:15 sortida del homes. Com no, Motoret Babra i La bestia Jaume al cap d´avant. La sortida és molt maca, la gent anima molt a tots els corredors.


Passat un circuit urbà d´un km aprox, començen les primeres pujades, un petita mostra del que vindrà. La cursa tot i ser dura és fa molt agradable pel seu entorn. Després del primer "repechón" una baixada molt llarga i guapa, que en alguns trams es molt técnica i perillosa. Els STP es fan sentir a tot arreu, era una pasada sentir els crits de "piri" desde qualsevol punt, IMPRESSIONANT, s´ha de viure no es pot descriure.

A Cabrils ens trobem a la Libia i en Sergi que ens fan de fotógrafs i ens donen ànims (gràcies parella).

Arribem a l Turó de l´Infern però al contrari del que fem normalment a l´entreno, de baixada. Ja arribats a Cabrera on trobem a la Mónica que fa algunes fotos i començem la pujada amb crits de "piri" arriba desde darrera en Jordi B i en Juanjo una mica més tard. S´han perdut i han de girar. Sembla que aixó s´ha d´acabar i tot just comença una pujada que es fa matadora, allà ens repleguem uns quants "Piris". Arribats a l´abituallament 3 km. de baixada molt ràpida. 1km aprox. d´asfalt i META.

Allà ens esperen EL PRESI, EL VICEPRESI i totes les dones, fills, amics i acompanyants que fan molt més agradable i gratificant l´esforç que hem fet. Gracies a tots vosaltres per acompanyar a aquests penjats, perquè sense vosaltres no seria igual. Sou uns CRACKS.


















Una cursa més, on l´esport uneix a un grup de persones que van començar a sortir a correr per fer una mica d´esport i que s´està consolidant com un grup d´amics, on el primer es gaudir de tot i de tots. Enhorabona a els fundadors d´aquesta secció Alex i Xesco.

Possarem més fotos.

1 comentari:

Motoret ha dit...

Marc O. , la foto de la teva arribada reflecteix clarament el dolor que tenies!! Bonissima!