dijous, 1 de novembre del 2007

SORTIDA BTT DISSABTE 3/11/07 (VILASSAR-TORDERA-VILASSAR)

Hola a tots/es.

Dissabte proposem sortida desde Vilassar a Tordera. La idea és fer 110 km en total, (fer 55km. i girar cua). Lo realment importat és passar-s´ho bé.

Nivell de la sortida: Mig/Alt (ritme normal)
Cal Portar (consell): Motxilla, Entrepa i alguna barreta (qui vulgui)
Sortida: 7:00 Botiga Corriol
Arribada: 15:00 Aprox.

Per confirmar, al blog o 600489568 Pedro.

Salut i Força Piri

9 comentaris:

Motoret ha dit...

Pedro, compta amb mi, ara això de quedar-nos en el km 55, a tan sols 7 km de baixada de Tordera. no sé si em podré resistir....., quedar-me tan aprop de l'objectiu.
Jo per 7 km, la veritat, acabaria.

Anònim ha dit...

Ondia Pedro, es una de les sortides que tinc mes ganes de fer des de fa temps... no obstant ahir vaig fer una llarga sortida en solitari... i em vaig "cascar" el besso de la cama esquerra (se'm va pujar de mala manera i m'ha quedat algo). A més millor no donar detalls de la nata que em vaig fotre a una trialera i tinc una costella xunga. Ni al Inserso.
Aixi que en tot cas si aquesta nit no tinc molesties al besso potser vinc, reservantme la possibilitat de tirar cap al tren si dema veies que no puc tirar. Si vinc t'envio sms

Motoret ha dit...

Collons Marc, una sortida per oblidar!
Espero que et recuperis i ens veiem demà!!! enxufa't al compex!!!

Anònim ha dit...

Marc, espero que nomes siguin molesties. Recuperat aviat. Com diu Jordi, enxufa´t al compex, en modo recuperación post esfuerzo, "no es conya" va de puta mare.

Anònim ha dit...

Si realment son 7 km. ni ho dubtis que acabem.

Motoret ha dit...

A mi em surt que la ruta complerta son 62 km.

Portaré el track i el gps

Anònim ha dit...

Suposo que va ser perque feia temps qeu no feia una sortida llarga en BTT (Des de la sortida "Les Dues Creus" que vas venir Pedro un tros per cert)
La nata va ser per la zona de la trialera "Dragon Kan" entre Dosrius i Llinars, on feien una competicio de Freeride/DH i suposo que em vaig emocionar i vaig voler anar massar depressa i quasi em menjo un arbre...
Estic prenent ibuprofeno a veure is ajuda, creuem els dits pero em fa una mica mala espina. Provare avui el postesfuerzo, aviam que tal

Anònim ha dit...

Bones a tots/es!!demà canya,jo vinc a les 7 al curri,ok!


raul.

J. Vilassar ha dit...

Jo també m'apunto espeo que tingueu pietat d'un novatillo del tema BTT

Jordi Pocurull