dilluns, 5 de novembre del 2007

LA CRÒNICA, pont de tots sants

Hola a tots!
Pont de Tots Sants amb molta activitat...
No hi ha hagut curses oficials, però la STP no es vol deixar sorpendre i fidels a la nostra filosofia hem entrenat i ens hem divertit.
Dimecres al vespre ja començava un intens cap de setmana llarg de PIRI! Primer de tot ja tenim himne! això s'havia de cel·lebrar i en Jordi Babra va montar una exel·lent castanyada a casa seva on va haver-hi força representació STP.
El dijous activitas diverses, bici de carretera uns, bici de muntanya altres i jo personalment vaig anar a escalar, destaca l'impressionant debut a la roca granítica del Maresme de la Silvia, que en l'afany de ser una raider d'allò més complerta no dubta en enfilar-se per les parets, l'hi és igual que l'asseguri en Jaume...jajajaja
El divendres hi havia gent que treballava o que estava fora de pont, així que no va haver-hi convocatòria oficial STP, els piris que vam poder vam sortir a entrenar pel nostre compte.
Dissabte va nèixer un grup que ja veureu que serà un referent a la secció, ELS SONICS. Mireu la crònica del Pedro que val la pena!
Per la serralada litoral a part dels SONICS, es van veure alguns Piris entrenant també en BTT.
SERÀ QUE LES DUATLONS DE MUNTANYA ESTAN A PROP?
L'activitat no va cessar i el dissabte a la nit sopar STP's! (Jordi, esperem la teva crònica!)
El diumenge dia lliure, hi havia Piri's en bici de carretera per Font de Cera, Piri's corrent pel passeig, Piri's en BTT..., en fi, la SECCIÓ NO PARA I FA SENTIR EL SEU HIMNE PER ALLÀ ON PASSA!
Avui, convocatòria a les 19:30 a les piscines de Vilassar.
Salut i Força!
Àlex.

2 comentaris:

Motoret ha dit...

Àlex, no sé si s'escau comentar les sortides nocturnes dels Piris.... potser farem dentetes a més d'un/una !!!

No vaig agafar la càmara, en aquesta ocasió anava d'incògnit, no m'atreveixo a representar el Piri quan vaig de juerga!!!! per si de cas acabo en un estat lamentable!!!

La veritat és que ens vam portar força bé, suposo que es notava el cansanci del matí. Ara, tot genial!!!

Anònim ha dit...

Ei Àlex, el que més em sorprèn és que us deixéssiu assegurar per una servidora...això sí que és un veritable acte de fe, je,je!!

Tranki Jordi, que la propera dossifiquem més a l'entreno i tenim juerga assegurada!!!

Sílvia