dilluns, 4 de maig del 2009

Triatló Sprint del Prat, la crònica

El diumenge es va celebrar el Triatló Sprint del Prat, el dia era esplèndid i amb més de 400 corredors repartits en dos sortides.

La primera sortida va ser puntual a les 9:30 i érem uns 270.



Em varen aconsellar que sortis desde darrera, però ja que hi era vaig sortir força endavant , amb tant nedador al costat em va costar agafar el ritme i vaig anar una mica més lent del previst, fent 16 min, transició i 20 km de bici en tres voltes; la primera la dedico a atrapar un grup que anava a un bon ritme i després de l’esforç em quedo a roda i anem passant a gent amb una mitja d’uns 33 km/h per arribar força sencer.




L’últim tram de carrera en dos voltes; primera volta molt lent amb dolor a les tíbies però que va passant i aconsegueixo recuperar una mica a la segona. Total 1h 13 min i el 22 de la meva categoria. (V1M) i amb bones sensacions de poder progressar una mica a la següent.


Xavi García Torras

6 comentaris:

Sol ha dit...

Molt bé campió.

Ens veiem,

Sol

Jimbo ha dit...

Enhorabona Xavi!!!
El més important és anar sumant kilometres i sensacions.

Ens veiem després.

Xavi Puig ha dit...

Felicitats, Xavi

NEMO ha dit...

Moltes felicitast Xavier, a segir competint i entrenant que així es com un acaba superant els seus proposit. Felicitats i salut

Unknown ha dit...

Moltes felicitats Xavi!! Ja veus queden places encara per a Zurich i he sentit que t'estan esperant....!!!
petons,
Chris

Unknown ha dit...

Molt bé Xavi! Estic d'acord amb la Chris en què has d'anar a Zurich. Ja quedarem per a la setmana que ve per a entrenar la bici què aquesta tarda t'he vist una mica fluix. je je je
Mario