divendres, 22 de maig del 2009

Previsió del temps per diumenge, dia HALF CHALLENGE

Hola a tots!
Aquesta és la previsió que hi ha a dia d'avui pel dia del HALF CHALLENGE, confiem que no plogui, el mar estigui pla i no faci calor... (per demanar...)


diumenge, 24-05-09


Estat del cel: cel molt ennuvolat al Pirineu i al Prepirineu occidental. A la resta del país el cel estarà entre mig i molt ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, si bé la nuvolositat serà més important al terç oest. Independentment, a partir de migdia creixeran núvols d'evolució i algunes nuvolades a la resta del Pirineu i al sector dels Ports.


Precipitacions: se n'esperen al Pirineu i al Prepirineu occidental d'intensitat entre feble i moderada. A la resta de la serralada i del terç oest són probables algunes precipitacions febles i disperses. En general acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, aniran barrejades amb fang i localment acompanyades de tempesta.


Temperatures: entre lleugerament i moderadament més baixes, tant les mínimes com les màximes. Visibilitat: entre bona i regular, si bé serà dolenta al Pirineu i al Prepirineu occidental. A més, hi haurà algunes boirines al litoral.


Vent: bufarà entre fluix i moderat en general. De matinada serà de component nord i est arreu. La resta del dia s'imposarà el component est al litoral, on hi haurà alguns cops forts, i el component sud i est a l'interior. Independentment, a cotes mitjanes i elevades s'imposarà el component sud entre moderat i fort, amb alguns cops molt forts als cims del Pirineu.


Estat del mar:


Costa Brava:bufarà vent de component est. Sobretot de gregal al principi i al final del dia, quan serà fluix amb cops moderats. Durant la resta de la jornada sobretot serà de llevant entre fluix i moderat.Marejol.


Costa Central:bufarà vent de component est entre fluix i moderat, més reforçat durant les hores centrals del dia quan hi haurà alguns cops forts i sobretot serà de llevant.Marejol.


Costa Daurada:bufarà de component est entre fluix i moderat, sobretot de llevant. Durant les hores centrals del dia hi haurà alguns cops forts.Marejol.