dilluns, 18 de maig del 2009

Triatló Sprint Sant Feliu de Guíxols, la crònica

Triatló sprint de Sant Feliu de Guíxols, el Baix Empordà, Girona.

Per alguns era l’assaig general per a la Half, proba per a que algú amb poca experiencia -com és el meu cas- reconèxier alguns gags de l’ofici com la necessitat d’aplicar greix al coll pel neoprè, la importancia de no desfondar-se sobre la bicicleta abans de córrer, com fer un bon escalfament, la necessitat o no de més o menys isotònics…

Aquesta és una de les poques triatlons que es disputen entre el migdia i la tarda. Una singularitat, que sumada al fet que havíem de sortir en la tercera sortida, va fer que s’eternitzés l’hora de sortida. L’entrada als boxes es feia fins a les 14.50h, la primera sortida a les 15h, i la tercera que és on vam córrer el Xavi i jo, va ser a les 17h així que amb l’espera… ja us podeu imaginar que es va fer una mica pesada.

La proba:

Sortida en el mar amb vent en contra, sense mar de fons però amb la mar rissada, que en el primer tram molestava un xic. En el segon tram, de retorn a la platja es va fer més ràpid gràcies al vent de garbí que bufava darrera nostra.






Circuit de ciclisme: dur, una proba ‘d’endurance’ de pujades, baixades i revolts sinuosos, entre les tan conegudes corbes de la carretera de Tossa, però en qualsevol cas amb una calma impressionant, silenci, i molt recomanable aixecar el cap per contemplar les fantàstiques vistes que cap al mar s’extenien, espectaculars.

Circuit a peu: per la vila de Sant Feliu, pràcticament pla, amb dues voltes a l’espigó del port, i amb una presència notable de voluntaris que col·laboraven a que el traçat fos fàcil de seguir.


En general el circuit és bonic i agradable, tinc poca experiència però estic convençut que hi han poques sprints amb un entorn tan pintoresc.

Els Piris:

dues curiositats, a part de l’exacte temps entre el l’Albert i el Xavi a l’aigua:15.46, entre els 3 que participàvem vam fer el millor temps en una disciplina diferent cadascú. L’Albert en natació, el Xavier en ciclisme amb una mitja superior als 30km/h tot i la dificultat de la carretera, ¡¡enhorabona!! i jo mateix en la cursa a peu.

Temps finals dels Piris,

1 XAVIER GARCIA TORRAS 01:16:52
2 FRANK ALONSO PAILLISSÉ 01:18:27
3 ALBERT LANUZA CASTILLO 01:24:10

Salutacions i ara… que comenci la funció!!
Ens veiem a la Half,

Frank

2 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Gran entreo Frank, segur que el Half et surt de conya. En veim a Calella.

NEMO ha dit...

Moltes felicitast companys. Així varen començar tots els que hem dedicat una part de la nostre vida aquets esport.

Salut i ens veiem al HALF