dilluns, 18 de maig del 2009

Simulacre Triatló Half of Half, la crònica

Hola a tots!


Aquest dissabte tocava "HALF of HALF", un entrenament enfocat clarament a la prova que aquest pròxim diumenge 24 de maig es cel·lebra a Calella, el HALF CHALLENGE.


La convocatòria va ser a les 8:45 entre el Palomares i el Club Nàutic Vilassar de Mar. La gent va arribar força puntual, però entre que ens vam canviar i vam comentar-ho tot, ens vam retrassar mitja hora a l'horari previst.


Erem gairebé 30 triatletes, entre Piris i companys de Barcelona. El nàutic Vilassar ens va cedir les instal·lacions perquè poguessim fer la transició.


El mar estava bastant calmat i això va facilitar la natació, el fet de ser tants triatletes a l'aigua, donava la sensació de competició, i ens va servir per començar a experimetar el que trobarem diumege que ve. Al final uns 2.000 metres per posar-nos les piles per agafar la bici.

El tram de bici, era del nàutic Vilassar a Calella i tornar, però fent també el tram de Dosrius i tornada per Argentona i Madà. Van sortir uns 73 km i unes mitja en gairebé tots els casos superiors a 31 km/h, tenint en compte el vent i que no es permetia el drafting.


El tram de córrer va ser especialment dur per la calor que feia, vam anar del nàutic al pont del Caprabo de Masnou i tornar, uns 12 km. Les platges plenes i els crits de Piri! Piri! que feien els companys que també estaven fent el simulacre ajudaven a soportar les altes temperatures.


Una bona dutxa i una cerveseta al bar de la platja, va ser el millor final per una jornada d'entreno de qualitat i diversió.


Salut i Força!


Àlex.