diumenge, 24 de maig del 2009

CRONICA HALF

Bona tarde Companys.

A expenses de saber els resultast oficial, m'atreveixo a fer una crónica del que per a mi, ha estat la meva triatló particular. Com sempre en aquestes proves de llarga distància... el matinar ens cau del cel, però amb la il.lusió que portem a sobre per tal fer-la, obviem tal descans.

La mar picadeta..... com a mi m'agrada, jijijijijijiji. Les sensacions indiscriptibles, primera linia, amb tots els meus companys controlant, Guillem, Pepe, Xavi Cotet, segur que algu més, Luis Moya que canyondo el tiu, si si si, trata de arrancarlo Carlos....... Pistoletazo o campanazo i Guillem sort como una bala. Aqui hem de pencar, no pot ser. La veritat que el mantin a ralla fins a la primera boya, a partir d'aqui faig la meva. Amb la bona orientació que hem caracteritza no deixo de remar amb totes les forces. Se que puc treure profit i així hem faig valer. No veig gaires barrets de color verd, aixó funciona i obting els meus primers resultats. Molt bona natació, sense pensar el que hem quedaba, cosa molt poc habitual en mi.



La primera transició molt ràpida, tinc a la meva dreta al Ramon Fuster i al presi Àlex Rebes, penso cop de moral per tots plegats, amb diferents finalitats, es clar. Ens animen i casdascu a fer la seva.

Penso en donar-ho tot a la bici, un altre actitud fora de l'habitual en mi. Com pot ser que ho faci sense pensar. La il.lussió, les ganes, la gent, casa meva... Se que no estic entrenat per soportar aquest ritmes, però...... que més dona la meva fortaleza mental i física fan que competeixi al 200%. Ja veurem com correrem, anaba pensant. Quina il.lusió pasan els kilometres i no ve ningú. Aixó funciona, EPS.... el presi fa la seva presència, toque d'atenció a l'alçada de Mataró trencant per anar a Orrius. Bueno no està malament, curdils, però si és Ramon Fuster... ostis si també ha arrivat Sintu.



Penso que hem d'aguantar, no puc caure més posicion, la gent, la xocolatada, la gent ens espera....................... ànims. Pujo com millor ser, aguanto bastant bé i a la baixada torno agafar al Ramon i Sintu. DONDE ESTÀ EL PRESI? ni idea va como una moto, felicitats. Arriva el moment, ELS SOPORTES estan en el seu lloc, és una festa, una gran festa. Com sempre jo el primer en apuntar-me, eps al igual que el Ramon, quin payo. SOU COLLONUTS SOPORTES, quina il.lusió ens a fet, tothom al peloton ens felicitaba que ho sapigue. El comentari era..... sou del poble, juasssssssssssssssssssss. La bicicleta és far per moments molt ràpida, Sintu no deixa de queixar-se, anem a peloton però del montón. Aixó no és legal, però... reitero el meu malestar, i el de molts... totes les proves que es fan a Catalunya terminen d'aquesta manera, sense respectar les normes. I és una situació que a la resta d'Espanya no passa, os ho puc asegurar, actuació més severa dels jutges.... qui sap.


Per fi finalitza el tram de bicicleta, no ha estat malament. Molt bé diria jo, però queda correr. Amb les forçes tocades i molt lluny del estat d forma òptim per afrontar una prova com aquesta, entenc que hem de patir. Allà anem.

Primers kilometres de tanteix, vent en contra i a patir. La estragia molt clara, des de el primer avituallament, parada, menjar, beure i caminar mínim 200mts a ritme per recuperar-me. Un encert per part meva, com casi sempre en la meva planificació. És important conèixe't a tu mateix i fer cas al que el cap diu, però també son anys d'esperiència ho haig de confesar. El ritme no importa, el neglit de veure passar companys PIRIS tampoc en molesta, sé que no estic preparat i aixó hem treu de pressions. A tots ells els felicito, tant a la anada com a la tornada, evidenment intento seguir un ritme suau a la anada, la tornada és molt més facil, bufa el vent a favor i hem permeto el luxe de correr més fort, però seguint la mateixa tàctica, descans als habituallaments. Aquí sé que perdo molt de temps, Naxete, Santi, Xescu son els primers en aprofitar-se de la situació, a tots ells sempre ànims. Aixó s'acaba i la meva participació també. El resultat, el temps lo de meny, el companyerisme i els soportes..... lo millor.

Felicitats a tots els finisher, i els que no heu pogut finalitzar.... ho tornarem a intentar.

12 comentaris:

FPanda ha dit...

Felicidades a todos. Espectacular, la piel de gallina viendo como pasabais. Y la afición orgullosa de vosotros dando ánimos. "Paquito chocolatero" Fran

Sol ha dit...

Silviaaaaaaaaaaaaaaaaa i tota els nois sou uns crack. Hem disfrutat molt veient-vos. Quin orgull de Piris.

David, tots comentavem la bona half que has fet.

Moltísimes Felicitats a tots,

Sol

NaCaVi ha dit...

Felicitats David. Pels entrenaments que fas (o pels que sé que fas... Jejeje) has fet una gran Half! Aprofito per agrair-te la teva dedicació per tal que els Piris no ens ofeguem en trams de natació com el d'ahir. Gràcies Míster!

Cristina ha dit...

Hola Piris sisplau doneu records al Mikel, que vam fer l'ultima part de la carrera junts i va ser molt emocionant, i moltes gràcies al seu amic dels cabells llargs que ens va animar i ajudar moltissim per acabar la putarampa corrent fins l'ultim pas!
Fins aviat als 2!!
Cristina

Unknown ha dit...

Ole nens i nenes!!!
Va ser molt engrescador veure passar tanta gent per la N-II. felicitats a tots!

Ara...el drafting...hi havia gent que no movia les cames!!!! + mà dura jutges!!!

Marc P

Jimbo ha dit...

Moltes felicitats a tots els Piri Finishers!!
Gràcies David pels teus entrenaments, la teva dedicació i els consells extres que gràcies a la teva experiència ens dones i ens van tan i tan bé!!

Una abraçada molt forta!!!!

PEPE ha dit...

Que grande!!!

Molte felicitts a tots els finishers i a tots els suporters.

David, ets un mestre, el mister i un gran amic.

Gràcies per tot.

Pepe

Gus ha dit...

Welcome to the challenge...
We are triiiiiaaaaathlooonnnn....!!

Memorable jornada PIRIANA...!!!
Molt bona cronica Gaxi...!

Go go...!!

Ivan Puerto ha dit...

Molt bona cronica... llegint-la sem posa la "piel de gallina" i recordo perfectament les sensacions de la carrera.

Felicitats a tothom! ,soportes i companys, pel anims i el suport moral.

Unknown ha dit...

Felicitats a tots!! Quin dia més emocionant. Felicitats David i Santi pels vostres entrenaments- es veu els resultats de tantes hores de dedicació.

Unknown ha dit...

Moltes felicitats a tots que han participat i a tots els supporters. Gràcies David per les teves classes de natació. Ha estat una cursa emocionant i he gaudit molt. Ànims als que fareu l'IM. Jo aniré a descansar a la platja i si voleu us controlaré les transicions.
Una abraçada a tots
Mario

secció corredors de muntanya ha dit...

enhorabona a tots/as