divendres, 29 de maig del 2009

Som Piris! Tri Piris!: Ferran Vila



Hola. Sóc el Ferran, acabat d’ incorporar al Piri.

L’Alex m’ha demanat una breu presentació. Doncs som-hi.



Vaig neixer a Barcelona fa 35 anys i hi vaig viure durant 30. Des des fa 5 visc a Premià de Mar amb la meva dòna la Laia i crec que el venir a viure al Maresme ha esta una de les millors decicions de la nostra vida. Sóc comercial i m’ecante l’esport que és la meva gran passió junt amb l’Espanyol.

He fet de tot una mica, vaig começar de petit amb l’esqui alpí que m’encanta, també en faig de montanya encara que aquest no el domino tant.

A nivell de competició durant els 90 em va dornar per el mountainbike que no he deijat mai del tot. Degut a la feina i al poc temps que em deijava vaig començar a correr, però molt poc per que ho odiaba. Mica en mica em vaig anar engrescant i l’any passat vaig debutar a la Marató de Barceloa ja amb la idea al cap dels que són els meus dos grans somnis esportius: creuar algún dia la meta d’un Ironaman i la del Ultratail del Momtblanc.

També m’agrada molt la bici de carretera i els duatlons i amb la natació m’he està passant com amb la cursa a peu, de odiar-la profundament estic passant a que m’agradi cada dia mes. En triatló fa dos dies que he començat com aquell que diu. Vaig debutar al tri del Prat i ara acabo de finalitzar el Half Challeng. Això del triatló m’ha agafat fort i com que he pasta tot l’iveren entrenant sol vaig decidir apuntar-me asl Piri per tenir un grup d’entreno i fer una mica de "ambiantillu".


Una salutación per tots els Piri i si algú vol saber mes coses de les meves peripècias esportives es pot pasar pel meu blog: www.acumulandokilometros.blogspot.com .


Salut

Ferran

8 comentaris:

Piri ha dit...

Ei Ferran!!

vaig fallar al no preguntar-te de quin equip ets! La sub secció PIRIquitos està creixent massa... jajajaja!!

Benvingut i fins ben aviat!!

Àlex

Jimbo ha dit...

Benvingut Ferran!!!

Suma y sigue, cada dia més pericos... això comença a tenir color... BLANC I BLAU clar!!!!

Santi

NaCaVi ha dit...

Espectacular! Està clar que entre els Piris hi ha molt bona gent i amb criteri i enteniment, per això la concentració de Pericos és tant elevada jejejeje Benvingut Ferran!

NEMO ha dit...

Benvingut Ferran.

Soc en David ,varem coincidir al CLINIC DE NATACÓ de Cabrera amb el SANTI. Espero i deesitjo veura't aviat. Benvingut al PIRI, el millor equip del Maresme, jejejejeje.

Xavi Puig ha dit...

Hola Ferran, benvingut al club.
Presi, a veure si comencem a preguntar als fitxatges de que equip són perquè s'està omplint de periquitos, és broma Ferran i enhorabona per la salvació.
PD: NACHO I SANTI no us pugeu a la parra, jejeje.

lorenzo ha dit...

OOOOOEEEEEEEEEE!!!!!!
Un altre perico!!!!!! Al final farem un subsecció!!!!! jejejejeje

Llorenç

Ferran Vila ha dit...

Moltes gràcies a tots per la rebuda. Que consti que vaig decidir unir-me als Piri sense saber que hi havia tan de perico, ja,ja. Espero coneixer a tothom en els entrenos. Salut.

Pedro Hidalgo ha dit...

ben vingut Ferran, enhorabona per la half