dilluns, 4 d’octubre del 2010

Som Piris! Tri Piris!: Olga Monràs


Sóc l'Olga Monràs. Nascuda a Vilassar de Mar el 25 de desembre del 77. He viscut un total de 13 anys fora entre l'estranger (Anglaterra) i a la ciutat veïna de Mataró. Ara fa un any que he tornat al meu poble d'origen i que millor que fer-me del Piri.

Soc un terratrèmol, on hi ha sarau, allà hi soc jo, tinc set de vida i m'encanta l'esport, l'aventura i el risc! A vegades crec que soc massoquista.. pq quan més pateixo, més gaudeixo. Soc una amant de la naturalesa i la muntanya, com a bona cabra (capricorn) m'encanta fer senderisme i pujar cims, ho comparo amb la vida... tot costa però amb constància i paciència un sempre assoleix el que es proposa. I aquesta soc jo, lluitadora incansable i molt tossuda!!

Currículum esportiu:
-He practicat: tir amb arc instintiu (federada 4
anys i subcampiona de Catalunya, je,je), escalada (em ve de família, teníem rocòdrom a casa), barranquisme , natació sincronitzada (no era lo meu..) basket, ski

- Ara: corro per muntanya i asfalt (tot suma) em vaig estrenar (inconscientment) amb una mitja marato: Sitges 2009 (2 h 10 min) des d'aleshores ho vaig tindre claríssim "volia córrer", vaig amb bici btt: ( fa un any) ( Cabrilenca 10, Cabreres 10, Ruta del Ferro, Cap de Creus- Roses, vaja ens muntem rutes improvisades), amant de l' snowboard, trekking (Carros de Foc, Portes del Cel, Mont-perdut, Aneto, la Pica... vaig fent cims..), nedar la meva assignatura pendent i la que em fa més respecta... gràcies a les classes del profe Sr. Vergès he millorat algo, però em queda un llarg camí, espero no ser un plom i convertir-me en una ploma dins l'aigua!!
Els meus objectius son clars... practicar l'esport tant com pugui, compartir els bons moments que t'ofereix l’esport, participar en curses de tota mena. Millorar ens tots els aspectes (aprendre dels professionals) i superar-me a mi mateixa dia a dia!!!

Fins aviat!!!!

7 comentaris:

Sol ha dit...

Ala, Olga, coincidim en uns quants esports i bogeríes, benvinguda.

Sol

Anònim ha dit...

Benvinguda, cabra boja! Ara nomès falta en David!

Txell ha dit...

Quina presentació més xula!!!

Xavalita, està clar que coincidirem sovint en els entrenos i en les bogeries... jejejeje :-)

Andoni R. de Galarza ha dit...

Bienvenida

Andoni

Xavi Puig ha dit...

Bon fitxatge¡¡ si senyor¡¡
Benvinguda.

Xavi Puig.

raul oriol ha dit...

Benvinguda Olga.. caramba quin cv.
Molt xula la foto. Em sembla que tots els surfers i esquiadors haurem de fer alguna cosa per ambientar ¿no?


records de la Imma Ybern.

Rita Udina ha dit...

Olga, dius que la sincronitzada no és el teu fort però hem demostrat que SOM LES REINES!
hA, HAAA... que tremoli la Mengual quan entrem a la piscina!

(mare de déu! com se me'n va la olla!)

benvinguda!