divendres, 29 d’octubre del 2010

PER A TOTS SANTS

Bona tarda companys.

No serà molt habitual veure una entrada com aquesta feta per mi, donat que no he pogut parlar amb el responsable, Jordi Abril, en veig amb la obligació moral de donar a coneixer l'entrenament de bicicleta que he pensat que seria bo fer-ho.
OPCIÓ A: Vilassar de mar, Can bordoi, Hostalric, Tordera, N-II, Vilassar de Mar. Sorten uns 100km a ritme mig, es a dir 42x19-17. Gent experimentada amb el mon de la bicicleta de carretera, porteu menjar no es pot parar. Reagrupació de grups eals punts kilometrics següents.... Sant Celoni i Blanes. Tindreu la millor companyia professional de l'equip PIRI.
OPCIÓ B: Vilassar de mar, Parpes, La Roca, Santa Coloma, Conreria, N-II. Sorten uns 60km. Gent amb poca experiencia en el mon de la carretera. Cal portar barretes energeticas per si un cas. El MISTER anirà amb vosaltres, TINGUE PACIENCIA, JEJEJEJEJEJEJE.
OPCIÓ C: Vilassar de mar, Mutua i 3h de bici de montanya. No os puc marcar un circuit, simplement dir-vos que teniu 3h per recorre els kilometres que volgue. Un altre equip podra guiar-te per els millors paratges. Combinació de gent experimentada i no tant. Recomena't barretes energetiques. Cada horeta habituallament.
Podeu deixar comentari de la opció que aneu a realitzar. Totes les opcion tenen una sortida neutralitzada a les PISCINES DE VILASSAR DE MAR A LES 8:00h SENSE ECCEPCIÓ NI DUBTES.

11 comentaris:

Motoret ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi García ha dit...

Si tot va bé, opció A. Com sempre, passo abans per L'Atlantida a fer un café.

Xavi Puig ha dit...

jo també fare opció "A" i café amb el Xavi Torras a les 7:45, no Xavi?

NEMO ha dit...

Jo per raons evidents, penseu el que volgue, jejejejeje, opto per la opció B, DONAT QUE HI HA MOLTA GENT QUE NECESITA CONSELLS. I també es evident que a les 7:45 cafecito, jejejejeje.

David Verges
SALUT¡¡¡

Franky ha dit...

Opciò A ... si no plou !!!
Per cert, el "cafecito de les 7:45" on es fa???

Andoni R. de Galarza ha dit...

Opcion A

Andoni

Ferran Vila ha dit...

Si puc vindré. En aquestes alçades de temporada a la opció B i em sobren dos ports, je, je. A mes, haigí li faig la rosca al Mister, ja,ja. Salut

Xavi Puig ha dit...

Franki al Atlantida

Unknown ha dit...

opció A i ens veiem a l'atlantida.

Franky ha dit...

Ok, merci Xavi !!

raul oriol ha dit...

Caram quina enveja......