dimarts, 20 d’octubre del 2009

Som Piris! Tri Piris!: RAUL ORIOL

Hola, em dic Raul Oriol, soc de Vilassar de Mar, vaig néixer el 26 de Novembre de 1965, soc Enginyer Industrial i el temps lliure que em deixa el treball i la família, m’encanta dedicar-ho a l’esport. Al llarg del temps he practicat moltes modalitats d’esports però no m’he especialitzat mai en cap d’elles, doncs el que m’ha agradat sempre es anar provant una mica de tot, per tant soc mediocre en moltes coses.




La meva passió es l’esquí alpí, però ara fa 4 anys em van regalar una BTT i em vaig enganxar a aquesta modalitat, que estic practicant uns 8 mesos a l’any, fora de la temporada de esquí. Es una modalitat exigent i que t’obliga a estar en forma per disfrutar, però m’encanta i crec la progressió que he tingut en aquest temps ha estat força bona.





Ara començo una nova etapa esportiva amb vosaltres i a descobrir noves sensacions, com el fet de descobrir que les muntanyes apart d’esquiar-les i ciclar-les, doncs també es poden córrer, o que les escales no son pels vianants sinó per entrenar millor els piris de nit o que les boies del mar no son perque no passin les embarcacions a motor sinó distàncies de natació quan surt el sol..... però collons! Jo que em pensava que això de la BTT era dur .... ingenu de mi !

De fet, portava temps veient-vos entrenar a ritme a la piscina i pensava….. jo de gran vull ser com aquests sonats. Bromes apart, alguns dels motius que han fet que doni aquest pas son el fet de poder entrenar en grup i l’ambient que teniu, a banda de tenir una programació clara, estudiada i definida amb entrenadors especialitzats. Penso que això em permetrà millorar mica a mica, al mateix temps que em diverteixo i conec gent amb passions similars.
Ah! També els polos son molt xulos per anar a fer un vermut a l’espinaler amb el Lluis C. i el Carles C., que m’ha estirat cap aquí.

De moment encara no tinc fites ni resultats, simplement m’ho passo be anant de tant en quant a les curses de BTT o per lliure amb amics. He fet algunes curses curtes i altres de mes llargues com Volta a la Cerdanya ’09, Pedals de Foc Nonstop, Pedals d’Occitània, . .. i estic content sempre amb la posició en la que quedo, malgrat que sempre penses que es podia haver apretat una miqueta més en alguns punts. De cara a l’any vinent em plantejo fer-ne algunes de llarga distància.
Mai he fet cap duatló, ni triatló, ni tampoc mitges maratons, però em faria il·lusió provar-ho en quant tingui el cos més preparat.

Qui sap si algun dia estaré prou fort per anar mes enllà … a una Marató, Half o una Iron Man. El temps, la família i les ganes ho diran.


Finalment, agrair-vos a tots els que m'heu rebut tant bé només començar.




Raul Oriol

7 comentaris:

Sol ha dit...

Benvingut Raul!!

SOl

Andoni R. de Galarza ha dit...

Bienvenido, yo tambien soy nuevo en esto de ser PIRI, ya veras como en dos días hacemos una Ironman.

Andoni

Pedro Hidalgo ha dit...

Benvingut, catacrack.

NaCaVi ha dit...

Benvingut al Piri Raul! Si no fas un IM en sub-11h crec que el Presi et torna la quota. És allò de "si no queda satisfecho..." jejeje

Nacho C.

NEMO ha dit...

Raules ven vingut als entrenaments dels sonats. Ens queda molt a fer, jejejejejeje
SALUT

FPanda ha dit...

Raul: Aun hay más. Compra un ARVA/pala/sonda y unos esquís de montaña que esa tijera que veo ha de hacerse en una cornisa. Los padres de Vilassar tienen más juguetes que sus hijos, sino castigado a Sant Cugat. Bienvenido. Fran

raul oriol ha dit...

Fran tienes k explicarme esto del esqui d montaña. Me muero d ganas por probarlo y hacer diabluras en las cornisas !