diumenge, 25 d’octubre del 2009

Bicicleta Robada

Al passat Triatló de Barcelona, a un company triatleta li van robar la bicicleta als boxes. Us deixo l'escrit que ha fet arribar a clubs, federacions, etc...

Bona nit,
em dic Pau Crespan.
En la passada edició del GARMIN BARCELONA TRIATLON, organitzat per IMG world, hem varen robar la bici a boxes. Vaig acabar prou aviat, xerrada amb companys comentant la cursa, sortida d'un srpint... i al arribar a boxes, la bici ja no hi era. Ni polseres amb el dorsal, ni dorsal al casc ni osties. Fos com fos, la bici l'havien robat.

De moment sembla que els organitzadors tenen la voluntat de reposar la bici, la voluntat, però fins que no tingui bici no estiaré tranquil.

Els que gaudiu d'aquest esport o del ciclisme, sabeu que la bici de cadascun es única i se li agafa un afecte especial. Personalment he trigat molt de temps (anys) a tenir aquesta bici. Per això us demano ajut, per intentar evitar que el lladre tregui profit del robatori. D'aquesta manera els lladres sabran que no es pot anar a robar als triatlons. Com es converteixi en un costum per part del lladre o lladres, TOTS sortirem perjudicats.

La bici és bastant cridanera, així que la faran a peces. El quadre, es veu i porta numero de serie. He enviat el PDF a les federacions autonòmiques per evitar que es fagi servir en competició nacional, i fagin seguiment del tema. Si podeu passar l'arxiu o les fotos entre els membres dels clubs o foros us ho agrairé. Per un altre banda, si localitzeu venta de CERVELO P2C blava, o llantes SPINERGY Stealth FCT o les bieles Chorus (tb teniu el numero de serie), si us plau, aviseu me per tal de passar l'info als mossos d'esquadre (el robatori va ser denunciat in situ diumenge).

Gracies pel vostre ajut.






Doncs això Piris, si per casualitat en sabéssiu res, feu-li saber a en Pau. En un altre moment podem parlar de l'organització, que deixa que surti una bici de boxes sense cap mena de control. Farem seguiment del tema, per veure fins a quin punt assumeixen les seves responsabilitats.

Força Piri!

2 comentaris:

Laura i Pere ha dit...

Per la propera edició de la Duatló de Cabrils ho hauríem de tenir en compte, del primer a l´últim duatleta. De vegades se´ns passa per alt el control de totes les bicis que surten i entren dels boxs.

Pau ha dit...

Com? Pere, no em vas dir que sortejarieu una Cervelo blava entre els participans????