divendres, 23 d’octubre del 2009

TRAVESSIA A NADO AL CAP DE NORFEU

Bona nit PIRIS....

Ja la tenim aqui, la darrera travessia nedant de la temporada serà a Roses, més concretament CALA DE MONTJOI. Anirem uns pocs piris però els suficients per fer-se veure. Sobre una distància de 5.800 mt. els nedadors huarem de nedar el CAP DE NORFEU.
Els participants de la nostre secció: Santi Lopez, Xavi Garcia, Sol Torralba, Sintu Vives i un mateix per variar, jejejejejeje. Àlex Rebes està pendent d'ùltima hora si el cos aguanta... que no CREEC.

Convocatoria serà a les 8:30 a la Cala de Montjoi, con que tots vosaltres dormiu directament a Roses, jo pujare sol. Allà ens organitzarem per el transport, si porteu soporters seria important portar camera de fotos i està dispusats a col.laborar en tot alló que fes falta. Recordem que es una travessia NO COMPETITIVA amb els esforç de varies persones amants de l'esport. Si algun PIRI volges apuntar-se a ultima hora que deixi comentari.


RECOMENACIONS: Tratge de neopré, amb banyador a sota, gorro de colors llampants i ulleres, vaselina i diners per el esmorçar, jejejeje.


La idea es nedar tots junts, piris i no piris. Jo m'he compromes a cuidar-vos com a cap de grup i responsable, recordeu que no és una competi i el resultat final serà arrivar.


Un altre coseta, important saber que la matinada del diumenge, quant sigin les 3:00 les agulles del rellotge pasaran a ser les 2:00, una horeta més de son.


Així dons ànims tots vosaltres i molta sort

2 comentaris:

Jimbo ha dit...

A les 08:30 estarem allà i amb supporter.

FPanda ha dit...

Mamá Sol es una jabata. Allí estaremos la familia para animarlos a todos.
Papá Fran