dilluns, 19 d’octubre del 2009

TRIATLÓ olímpic de Barcelona, la crònica

Hola a tots!!

Aquest diumenge es disputava la GARMIN BARCELONA TRIATHLON, el Walt Disney dels triatlons, tal i com el va definir el Frank Alonso. És el triatló més popular d'Espanya, 3500 corredors, molts d'ells debutants a la disciplina i amb una barreja important de distàncies, OLÍMPIC, SPRINT i SUPER SPRINT.

Era la prova que tancava el trofeu STP de la temporada 08/09 i alguns Piris ens hi vam desplaçar.

Primer sortien els Pros, amb el Santi Pellejero amb el dorsal nº1, a la primera sortida dels amateurs ja hi havien Piris, el Xavi García Torras, el Frank Alonso, el Sintu i jo, al cap de 5 minuts el Nacho Pujol, i el debutant Andoni que no el vaig veure fins que ens vam creuar a la cursa a peu.

El matí era especialment fred, el mar estava mogut i els nervis de molts triatletes que debuaben (el fet de posar-se el traje amb la cremallera per davant els delatava... jejejeje) feien que s'encomanés una sensació rara, tenia ganes de començar!!



La natació, 1.500 metres va ser bastant plàcida per mi pel que fa a cops, però el moviment de les onades va fer que empasses més d'una glopada d'aigüa i un bon mareig. Vaig sortir de la natació molt maregat i em trobo que tots els Piris haviem sortit més o menys igual de l'aigua, transició, agafar la bici i comença l'espectacle!

El circuit era urbà de 3 voltes de 13,3 km, en moltes ocasions estret pel volum de corredors, supporters Piri animant, inclús el Jordi Martínez amb l'uniforme de bomber!! la primera volta molt ràpida, encara hi havia pocs atletes, però a mesura que avançava la cursa, cada vegada més bicletes, mai havia vist tantes mountain bikes en un triatló de carretera, bicis de passeig, bicing, olta gent debutaba amb el que tenia, però entra la massificació i l poca experiència de rodar entre tanta gent, feien especialment perillosa la prova ciclista.

El sol començava a escalfar i comencem a córrer, una volta a un circuit de 10 km pel litoral de Barcelona, parc de la Ciutadella, arc de Triomf i tornar a la Mar Bella. Ja no me'n recordava de l'agradable sensació de creuar-me amb altres Piris mentre fas el tram de cursa a peu, un darrera l'altre em vaig creuar amb el Frank, el Xavi, que tenia els bessons per arrecades!, el Nacho Pujol, l'Andoni i el Sintu que en aquesta ocasió feia d'escuder...
La classificació dels Piris a la prova, encara que provisional, ha quedat:
1: Nacho Pujol
2: Àlex
3: Frank
4: Xavi García Torras
5: Sintu
6: Andoni


Els últims metres tocava apretar, els supporters animaven i feien fotos, per mi s'acabava el temps afegit de la temporada, una prova que no comptava fer però que em va deixar molt bones sensacions per posar, ara si, fi a la temporada 08/09, haver tornat a agafar la bici després de molt temps i haver aconseguit un dels meus propòsits des de la creació de la STP, guanyar el trofeu STP.

No vull acabar sense agraïr de nou els ànims dels supporters i felicitar a tots els Piris que vèreu participar a Barcelona, al Santi Pellejero pel seu 4t lloc a 19 segons del tercer i a TOTS ELS PIRIS per haver acabat una GRAN TEMPORADA!!!

MOLTES FELICITATS A TOTS!!

Salut i Força!

Àlex

4 comentaris:

Xavi García ha dit...

“TOCADO Y HUNDIDO”

Així es com definiria la meva participació al Triatló de Barcelona. Tocat als tibials i enfonsat a la carrera.

Només dir que vaig deixar la bici sent el 225 i vaig acabar el 412 de la general. Quina decepció.....

Ara toca descansar, trobar el perquè d’aquestes molèsties i començar de nou cara a la temporada vinent.

Fins aviat !!!!

Andoni R. de Galarza ha dit...

Animo Xavi, que despues de todo no esta tan mal.

Força
Andoni

Sol ha dit...

Àlex, enhorabona pel trofeu. Moltes, moltes Felicitats.

Xavi, noi, company sirenito de piscina. Veuràs com el diumenge no ens enfonsem pas, espero.

Moltes Felicitats als altres participants.

Sol

NEMO ha dit...

Moltes felicitast a tots vosaltres, però a mi...... a les competis de la CATALANA ni por asomo.
SALUT