dilluns, 26 d’octubre del 2009

Som Piris! Tri Piris!: Edgar Aznar

Em dic Edgar Aznar, esportista de sempre: natació - waterpolo - atletisme - rem - windsurf i molts d'altres. La bicicleta me la prenia únicament com a via d'entrenament per altres esports, però des de fa uns 6 anys que va passar a ocupar un espai important de la meva vida. He aconseguit bons resultats:

12º General Titan Desert 2006
7º General i 3r Èlit Titan Desert 2007
14º General i ·3r per equips Titan Desert 2008
15º General i 3r per equips Titan Desert 2009

El més recent i més potent de la meva vida esportiva (amateur, off course!) ha estat aquest juliol 2009: 3r General categoria Individual de les 24 hores de Montjuic, cobrint 565 km en 24 hores amb només tres parades de 20 minuts.
En aquesta cursa vaig tenir la gran sort de comptar amb el suport de POLAR i INEF, amb els qui continuo mantenint col·laboracions.

La llarga distància és el meu terreny, tinc un bon cap per patir. Necessitava més alicients esportius i vaig considerar que IRONMAN seria un repte molt potent. El meu handicap és el running, genolls i tormells els tinc molt poc preparats per aquesta disciplina, arrossego lesions, així que entrenaré aquesta disciplina molt progressivament i confio en no tenir masses problemes.

Tinc grans amics al PIRI i estic segur que aprendré moltíssim.

Aquest és el meu blog:
http://gammatraining.blogspot.com


Ens veiem als entrenaments!.

Edgar

6 comentaris:

Andoni R. de Galarza ha dit...

Edgard, ya tardabas.....
Bienvenido a los PIRIS

Nos vemos.
Andoni

Sol ha dit...

Amb aquest palmarés fas por.

Benvingut,

Sol

Gus ha dit...

Benvingut peasso crack...!

Una abraçada,
Gus

NEMO ha dit...

Ens veiem ven aviat, per els entrenaments. Una abraçada

FPanda ha dit...

don Edgar. Ahora ya no tenemos que esconder nuestro salitre cuando nos veíamos entrajetados en la oficina y rodeados de inmensos puretas. Bienvenido. Fran

Resultados ha dit...

Gràcies pels comentaris, l'objectiu és passar-ho bé, patir (aquests esports són així) i mantenir la forma tant temps com sigui possible.
Fran, hemos de combinarlo con alguna surfeada, Andoni se apunta fijo!.
Sol, quina passada la travessa nedant, super felicitats!.
Gus, nano, anima'm amb aixó de l'IRONMAN que de moment només estic corrent a l'elíptica i ja se m'estan passant les ganes!.