diumenge, 25 d’octubre del 2009

CRONICA TRAVESSIA CAP DE NORFEU

Bona nit companys.
Una mica massa aviat, però la cronica està servida de aquesta darrera travessia a nado al CAP DE NORFEU. Poca a cosa a dir, una travessia no competitiva, en que lo més destacat ha estat el comportament dels nostres Triatletes, tots has finalitzat la travessia de 5800mt.

Els components de l'expedició PIRI, com veieu has estat, Santi Lopez, Sol Torralba, Xavi Garcia i un servidor. Han caigut de la espedició en Sintu Vives i Àlex Rebes. El dia perfecte, sol temperatura de l'aigua sobre uns 19º-20º tots amb neopreno, soportes a tope i nosaltres preparats per la sotida. Neutralitzada tots decidim anar en el grup 3, rapidament les ultimes indicacions a tothom i a nedar. Molta sort.


Primers metres, jo mateix decideixo tirar del grup, lents molt lents, però es el que hi ha. Jimbo a 400mt de la sortida li dic que ja pot anar al seu rollo. Hem quedo amb el Xavi i la Sol. Un ritme de crucero fan passar els metres, Xavi te permis per marxar amb un grupet, hem quedo amb la Sol i junts fem tot el recorregut. Avituallament obligatori i un mar picadet als 4000mt fan que ens costi avançar. Es lo més dur d'una travessia molt maca, uns paisatges increibles, medusses petites i una organització que, de moment, te l'aprovat.
Moltes felicitats companys i molta SALUT

6 comentaris:

FPanda ha dit...

Y un 10 para el pastor, siempre cuidando de sus ovejas. David, se te reconoce y agradece de corazón. Enhorabuena a todos, Fran
PD: Sol, me volvería a casar contigo, la única chica de entre 30 y pico nadadores. El papá cuida de las 3 niñas las veces que haga falta.

Jimbo ha dit...

Una primera travesía perfecta para mi, buen tiempo, mar "divertida" en algunos momentos y la mejor compañía.

Gracias David por todo, ahí es cuando se nota el trabajo de todo el año.

Gracias supporters, SEMPER FIDELIS

Unknown ha dit...

felicitats a tots!!!

Xavi García ha dit...

Una experiencia única amb un suporters magnifics que han fet de fotografs, xofers, cangurs..... i amb el Mister que en lloc de tirar amb el seu grup ha fet de protector de tots nosaltres, Moltes gracies !!!!!

Piri ha dit...

Enhorabona a tots!!

Llegint aquesta crònica encara fa més GRAN ser PIRI!!!!

Felicitats als nadadors i supporters! I, per suposat, al SUPER DAVID!!

Salut i Força!

Àlex

Sol ha dit...

Encara que el vaig buscar no vaig veure al Neptuno, sí que em vaig trobar però a Eolo i una medusa mooooooooolt gran.
Molt i molt xula aquesta travessia. Mil gràcies a tots, sobretot al David, gràcies, gràcies, gràcies.

Sol