dimecres, 1 d’abril del 2009

RIDERS ON THE STORM. Raid Garraf 2009 (Modalitat elit)

Dissabte passat a les 8:30 sortiem de Moja (Vilafranca) el Jaume, la Silvia i servidor (Jordi Ferrer) i començavem amb els primers trams del Raid Garraf.

Les indicacions havin sigut clares, no hi hauria controls de tall i, per tant, mentre el cos aguantés el recorregut del raid estava allà.

El raid va estar ple de trams amb mooolta orientació a peu, urbana, en btt, ràpels amb la bici a coll, on l'equip STP es va mantenir constant de ritme.

La insistent pluja va fer que els diferents equips quedessin mullats i, alguns, decidissin abandonar.
Cap a les 3 de la tarda vam arribar al port de Vilanova per fer un tram de 8 km de kayack amb mala mar.

Quan ja fosquejava, tornavem de Vilanova al pantà de Foix i arribavem al control de Canvi fosc amb el superfrontal Silva del Jaume. Ara creiem que ja teniem el raid lligat ja que faltava una última etapa de 20 km de btt amb orientació on, de nit, vam trigar més de 3 hores sota la pluja i el fang en intentar completar-lo.

Finalment, a falta de dos balises per acabar el Silva (frontal) va dir prou i amb això la nostra oportunitat de quedar en una bona posició.

Finalment, cap a les 23:30, després de 65km de btt, 30 km a peu i uns 2200metres de desnivell, l'equip STP va quedar en 9a posició.
El més important és que vam sortir amb un llistat de coses a millorar i perfeccionar de cara a altres raids: marcatge de balises, l'il·luminació eficaç,...
Estic convençut, que aquest any donarem GUERRRA!!!!!

JORDI FERRER

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona als 3 per aquest raid tant dur!! si no arriba a ser pel frontal, podi!!

Ens veiem,

Mendi

Jaume ha dit...

Quina por!!!!

Pedro Hidalgo ha dit...

felicitats cracks sou uns makines.

RICARD ha dit...

Sou unes fieres!!! Felicitats

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Piris!
Sergi