dilluns, 20 d’abril del 2009

Simulacre Triatló STP, la crònica

Hola a tots!!

Aquest dissabte va ser una jornada gran per la STP! Ens vam plantejar el repte de fer un simulacre de Triatló per preparar el Half Challenge i com sempre la resposta de la Secció va ser massiva.

A les 8:30 estavem convocats a les Piscines de Vilassar, els Piris anavem arribant i deixant la bici al box (jardí de les piscines) i ens preparavem per la primera prova, NATACIÓ.


Gràcies a les gestions del David, vam aconseguir tenir 4 carrils (erem més de 30 PIRIS!!!) per poder completar la prova de natació, 1.500 metres.


La transició va ser molt tranquila i neutralitzada (no comptava el temps), així vam poder sortir tots junts i anar amb "pelotón" fins a Calella. El ritme era constant d'uns 32 km/h. La sorpresa va venir quan per darrera del grup, apareix el Motoret (Jordi Babra) amb moto i amb l'equipació reglamentària de tot bon supporter Piri (samarreta STP i càmera de fer fotos!). Va seguir tot el segment ciclista animant i fent les fotos d'un gran dia!! Des d'aquí vull agraïr-te el teu support incondicional!!

A partir de Calella, els ganivets van començar a sortir, tothom va apretar les dents i el ritme va incrementar fortament, ja es van fer grups (tinc la llista negra, els Piris que no van donar ni un relleu, he de veure com l'utilitzo...).


A partir del Carrefour ja no valia enganxar-se a roda (molts piris no hi van fer cas, una llàstima...) i vam anar molt ràpids fins a Dosrius, la tornada per Argentona i directes a les piscines, allà tocava canviar-se i començar a córrer. Al final 70,5 km de bici arribant en primera posició, el Santi Pellejero i el Jaume, i seguint-los el Xavi Puig i una mica més enrrera (1 minut) un grupet de 5 Piris més.

La transició ràpida, en Jordi animant!!!, i per davant 10 o 15 km, cadascú en funció de com es trobava.




Feia un matí exel·lent per córrer pel passeig, el sol va aguantar tot el matí i el passeig no estava molt ple de gent.

Era molt divertit anar creuant-se amb els Piris que anaven o tornaven. Com sempre els crits de PIRI!! PIRI!!! es van deixar sentir pel passaig, algun que altre "falta molt...?" també es va sentir... jejejeje

Al final una jornada rodona, a excepció de l'accident de la Silvia, que va caure amb bici i es va pelar un mica, per sort no va ser greu. Ànims que no ha estat res!!!

Cal destacar l'entusiasme que TOTS els Piris vàrem posar en aquesta activitat i l'orgull que sentiem tots al veure un grup tant gran divertint-se, entrenant i en definitiva gaudint de valent!

Gràcies a les ganes i il·lusió de TOTS, i a dies com el dissabte, fem cada dia la STP més gran!!


Salut i Força!


Àlex.

5 comentaris:

NaCaVi ha dit...

Gran jornada! Però era necessari penjar la meva foto Presi?
Força Piri!

Esteve ha dit...

IMPRESIONANT!! ALEX, ESTEU CREANT UN MONSTRE, FEIEU POR PER LA N-II,
DE LLUNY ES VEIA UN "PALUTON" DE CICLISTES AL PAS PER MATARO QUE FEIA MOLT DE GOIG. ENS HEM CREUAT A L'ALÇADA DE LES PISCINES I NOMÉS M'HAN SORTIT LES PARAULES "COLLONS QUINA PENYA".
ENHORABONA A TOTS
ESTEVE I MIKI SERRA

Ramon Gonzalez ha dit...

Hey companysssss
Bon entreno, i bones sensacions.
Cada uno se conforma con lo que tiene

a veure cuan repetim

Ramon gonzalez

NEMO ha dit...

Des de la meva onesta posició estic molt content de la nostra secció. Anem, bueno aneu a per totes cabrons....... Felicitar-vos és l'únic que hem queda per dir-vos.
Molta salut

Unknown ha dit...

Fantàstica Organització!

enhorabona a tots els implicats ja que, una vegada més, allò que s'organitza al Pir es fa, i molt bé!!

Vaig dsfrutar moltíssim en la formació ciclista cap a Calella, quina passada això de rodar uns 30 ciclistes, QUÈ PROFESSIONAL!!