dimarts, 16 d’octubre del 2007

PROPOSTA SAMARRETA

Hola Piris.




Aquí teniu una proposta de samarreta que crec pot interessar pel temps que vindrà. El preu son 22€ i crec que val la pena. Queda com un guà "no es la nikepro" però bueno. Teniu més informació a http://www.decathlon.es/ES/camiseta-23077275/. La podeu trobar a Decatlhon a la secció de musculació.



6 comentaris:

Marcelo ha dit...

es veu que tenim vista els que no volem passar fred!!! jo la vaig comprar fa dos setmanes i he fet un parell de sortides de bon matí. cal a dir que va molt bé per que s'adapta molt bé al cos i transpira bastant mes del que no em pensaba la meva nota qualitat preu es un 8'5

Motoret ha dit...

Ep Marcelo!! M'encanta veure't per aquest Blog!!! QUè et sembla la nostra Secció de Triatló?

Comentari Semarreta: No conec aquesta semarreta, jo personalment gasto les Nike Pro comprades a la Nike Factory Outlet de la Roca. Les tinc sense manigues, maniga curta i màniga llarga i valen de 10 a 20 euros.
Qualitat/Preu: 9,9

Anònim ha dit...

jordi. hauries de probar aquesta samarreta. jo he probat la nikepro i prefereixo aquesta. l´has de probar.

Motoret ha dit...

Els bons consells s'han de provar. Ara estic molt bé de semarretes, ara, a la pròxima me'n compraré una. Fa pinta de més transpirable.

Marcelo ha dit...

ei jordi!!! es inevitable entrar al blog piri ja que l'esteu promocionant bastant!!! em sembla bastant interessant,aixì quqe l'aniré visitant bastant sovint...m'has de dir un dia d'aquestos,amb calma i si no es secreto profesional,com et curres aquestos blogs.el propietari de la botiga de l'equip de btt el qual hi prenc part,l'interesa fer un blog ,però jo nomès se lo basic....ja en parlarem si et va bé.

Motoret ha dit...

Ok, Marcelo en parlem a Queralbs!!!