dimarts, 16 d’octubre del 2007

CURSES DE LA SETMANA (15-21 Oct)

Hola a tots!
Com ja sabeu aquest cap de setmana hi ha una cursa destacable, i molt, és la 10ª edició de la DUATLÓ D'ALTA MUNTANYA DE QUERALBS-NÚRIA.

Destacarà per la presència massiva de STP's:
Jordi Ripoll, Xescu, François, Laia, Silvia, Aaron, David Vergés, Raul, Pedro, Jaume Caro, Gus, Marc Orriols, Fran, Jordi Babra, Manel, Ricard Monllau, Sergi Andrés, Àlex, Miki, Ramon Llibre i falta per confirmar en Xavi Cotet.
Espero no haver-me'n deixat a cap!
Com sabeu per les cròniques del cap de setmana i gràcies als escamots STP's que van anar a reconèixer el terreny, HI HA NEU!
Intentaré respondre a les preguntes que molts de vosaltres us heu fet de cares a la cursa, ajuntant les respostes que alguns de vosaltres ja heu enviat.
ROBA:
No he vist el temps, però la meva recomenació és anar més aviat fresquet al primer tram de bbt, segurament farà rasquilla, però la pujada és continua i el cos ràpidament s'aclimata (Personalment: MALLOT STP amb samarreta a sota de màniga llarga (licra), i si en tinc ganes i també a sota, malles 3/4)
Heu de deixar una motxilla al camió de l'organització, o bé el dia anterior, o bé fins a les 7:30 del dia de la cursa. En aquesta motxilla jo hi posaria (posaré), les bambes de córrer, un paravent (el tipus Wind Stopper és ideal ja que també abriga una mica) i un buff, si a dalt bufa vent, fa molt de fred i les orelles se'n resenten! La motxilla la trobarem a dalt del tram de la BTT (Fontalba) i farem el canvi de bambes i ens posarem el paravent, jo no porto pals, la pujada dura al Puigmal és curta i després em faran més nosa que servei!
IMPORTANT: Si algú vol portar pals els ha de deixar a la motxilla quan torni a agafar la bici i no li baixaran fis que hagi passat l'últim i hagin desmontat tot el "tinglado" que tenen allà dalt!
La baixada en BTT jo la faig vestit igual que quan corria, només em canvio les bambes de córrer per les de bici.
ALLOTJAMENT:
He vist que la LAia va reservar 4 llocs, així que si algú no té lloc que parli amb ella a veure si hi ha manera d'aprofitar aquesta reserva, crec que no hi ha problema.
La millor opció se'ns dubte és dormir per allà.
RECORREGUT:
Com he dit la bici és una pista ample, gens tècnica i de pujada continua amb uan pendent més pronunciada a l'hora de fer algunes paelles (6 o 7 de les 13 que hi ha en tot el circuit). El descens amb la BTT es fa pel mateix camí amb una petita diferència a l'arribada, per lluir més l'entrada a la plaça.
El tram a peu tampoc té massa secret, una forta pujada fins al Puigmal, amb un petit descans al mig (100 mts), un descens tècnic i ple de neu i forts pendents fins al pocs quilòmetres de Núria, arribem al santuari per prats amples i d'herba i ATENCIÓ QUE ENCARA NO ESTÀ TOT FET!!! Hi ha una pujada que val la pena haver-se reservat una mica de forces fins arribar planerament fins a Fontalba.
Un cop hem agafat la bici de baixada només resta que la gravetat fagi la seva feina i que els crits de PIRI, PIRI ens animin a l'arribada!!
ALTRES:
Podriem quedar per fer el sopar abans de la cursa tots al mateix lloc, no sé què us sembla, si us motiva la idea ja ho fareu saber, l'alberg podria ser el lloc, AMBIENT, BARAT i PRÒXIM.
Espero que us hagi servit aquest rotllo!
Abans d'acabar destaco que ja hi ha data pel RAID DE TORRELLES, una exel·lent cursa per començar en el mòn dels RAIDS, és molt, molt maco! (el mòn raider i especialment el raid de Torrelles). És d'un sol dia!
Salut i Força!
Àlex

6 comentaris:

Anònim ha dit...

carai quina explicació..... el tema del sopar per mi ok. amb Jaume em comentat de quedar tambe per dinar, ja que nosaltres pujarem per veure arribar als STP. Si algu s´apunta que ho digui.

Anònim ha dit...

El caganer del Xavi Cotet te dubtes de fer la duatló del proper cap se setmana (al•lega unes molèsties al genoll poc creïbles). Des d'aquí llenço una crida a tots els PIRIS a que poseu els vostres missatges d’ànim i suport per que, finalment, en Super X faci la inscripció...!!!
Gus

Anònim ha dit...

Super X. La cursa val la pena nomes per la gentada que hi serem. Per experiencia amb altres curses, lo millor el abans i el despres, i sobre tot els dinars. Anims

Motoret ha dit...

Pedro:Jo m'apunto a tot!! (de fet pujo divendres tarda).

Gus: Ara mateix li envio un mail al xavi Fotent-li pressió!!!

Alex: Brutal l'explicació de la cursa!!! Aquest Blog sens dubte està sent i serà un valor afegit per a la Secció!!!

NEMO ha dit...

Algú com tú tenia que donar les pertinents explicacions de l'Equip. Força PIRI. Quedan aclarits molts conceptes, encara que ja hem parlat. El sopar seria genial, però no creec que arrivi. Tinc compromis amb la inaugaració de la 3`PELUQUERIA ANA ARANDA a les 20.30h. del dissabte. Soc home de compromisos socials. El tema de dormir he reservat habitació al Hotel PRATS, creec q algun PIRI ja hi va.

Ànim.

Mariona ha dit...

Em serveixen de molt tots aquests consells que heu donat. Gràcies!! PD: El dissabte aniré deixant angrunetes pel camí, així els del diumenge no us perdreu, jajajaj!