dissabte, 6 d’octubre del 2007

El Blog està agafant forma



Hola a tots!


Com podeu veure, el blog de la STP va agafant forma. Amb la imprescindible ajuda del MOTORET, que a part de matxacar-se en bici, corrent i nedant, encara té la paciència de dedicar la tarda del dissabte a la Secció i a més, d'aguantar-me a mi, hem creat aquest espai que ha de servir per millorar la comunicació entre nosaltres i donar a conèixer la STP a tot arreu.
En aquest sentit, properament penjarem propostes de l'himne de la STP i esperem grabacions amb el nostre crit, que la xarxa tremoli!!!!!
De moment hem començat penjant allò que hem considerat més important, com les convocatòries d'entrenaments, les curses puntuables i la seva puntuació i links amb les federacions.
Ens agradaria que aquest blog fos l'eina de comunicació fonamental de la STP i que entre tots ajudeu a utilitzar-la i fer-la crèixer, És per això que esperem els vostres comentaris amb idees per millorar o serveis que considereu interessants.
També per facil·litar les nostres trobades, si algú vol canviar una convocatòria o proposar-ne alguna de nova, que l'enviï a stpiri@gmail.com i ràpidament la penjarem perquè tothom se n'assebenti.
Esperant que gaudiu del blog i de la Secció, us saluden a tots,


SALUT I FORÇA!!!
PIRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja el tenim aquí....aquest blog comença amb força....i motiva als nou vinguts a entrenar encara més dur i a marcar-nos metes més altes!!!.
Felicitats i força PIRI!!!!

Xavi Cotet

Anònim ha dit...

Si Senyor. Aixó esta agafant un volum de la ostia. En Jordi Pocurull tambe va fer la cursa i crec que molt be. Corre amb el nen lo millor de tot, es una pasada poder compartir amb ell l´esport i el "Cabroncete" va disfrutar molt i molt. "Temblad Piris que viene Arnau" jejejejeje.

Motoret ha dit...

Qué bo Pedro!! m'hauria agradat veure-us!! Ara bé, jo se tú el portaria a jugar futbol, tenis, golf... segur que et faria guanyar més calers!! Ara, tal com vaig veure en el video, que tal a MOTO GP??

Anònim ha dit...

aquesta nit et paso el video de l´arribada, "fliparas" de com va arribar.

Unknown ha dit...

Felicitats pel blog i per les ganes que hi poseu en tot.
Pedro on vas amb el nano a la cursa!!!!! Com bé diuen l'has de portar a fer golf o alguna cosa de pasta!!!

Marc

Anònim ha dit...

Enhorabona per el "xupinazo" de sortida, o sigui inaguració, estic segur que a mes de facilitar la comunicació entre tots nosaltres i difondre el STP arreu, també fomentarà la sana competencia!
Per cert, jo també vaig estar a la marxa d'Arenys de Munt, com anecdota em va fer gràcia que a la tornada donaven la coca cola catalana, amb un Ruc a l'etiqueta!

Fran ha dit...

Felicitats per la feina feta!! la possada en marxa del blog farà que aquells que ens és més dificil venir als entrenaments,estiguem amb comunicació constant amb tot el que passa al grup. A disfrutar del blog!!

NEMO ha dit...

Si senyor....
Teniu tot el meu suport pq aquesta, la nostra secció, sigui la més animada i divertida del mon de l'esport.
Ànim i força PIRI¡¡¡

Anònim ha dit...

Us felicito pel Blog, és molt bona manera de donar a coneixer l'STP per tot arreu i que la gent s'enganxi a entrenar de valent!Ànims


Joana