dimecres, 10 d’octubre del 2007

Concurs oficial. Himne de la STP


Apreciats companys, tota organització, entitat, nació important té un himne, i nosaltres no podem ser menys. Necessitem un himne, que ens identifiqui, amb el qual ens sentim identificats, que ens motivi, ens uneixi i ens faci riure. Un himne, que quan sigui cantat mentres entrenem tot corrent per les muntanyes, quan escalfem just abans d'una competició, o quan celebrem les nostres victòries, ens ompli de goig i satisfacció de ser membres de la Secció Triatló Piri.


Per aquest motiu convoquem un concurs, tipus "Operació Triomf" per tal d'escollir el nostre himne. Les bases de la participació estan molt clares, "Val tot, tot val", és a dir valen himnes amb lletra, himnes amb lletra i música, només amb música,....... com volgueu, lo important és que tots hi participem, ja que com més opcions per escollir tinguem, més qualitat tindrà l'himne. Quan tingueu la vostra proposta l'heu de penjar en forma d'audio, vídeo, text,... O com volgueu al blog (poseu-vos en contacte amb stpiri@gmail.com) i us donarem instruccions. No cal dir que el format que preferim és el vídeo (ens farà riure més)


Es podran aportar les vostres candidatures fins al proper dimecres 24 d'octubre, i el dijous en el mateix blog es penjarà una enquesta per tal que entre tots votem al millor himne. En cas d'haver-hi moltes candidatures, farem dues rondes de votacions.


L'himne guanyador, tindrà com a premi, l'orgull de ésser cantat en multitud d'ocasions i de representar la STP, un premi SORPRESA, i qui sap si algun dia haurem de parlar amb la SGAE....


Per tal d'obrir el concurs,i trencar el gel, us adjuntem la primera proposta (fora de concurs), obra de'n Jordi Babra, que com tots veureu va perdre la vergonya fa anys, i no l'hi aniria malament unes sessions de cant..., ara, el xaval té camp per millorar,.... Jo el deixaria entrar a l'acadèmia. Què en penseu??






Queda inaugurat el CONCURS OFICIAL HIMNE STP!!!!!!


ÀNIMS!!! Volem que hi participem tots!!!!!

*Deixeu la vostra opinió, valoració a comentaris

15 comentaris:

Piri ha dit...

Impressionant!
No tinc paraules!
Això se'n diu fer gran la STP i el demés són tonteries!
Ens veiem!
Àlex.

Anònim ha dit...

ets el "puto amo" Jordi. Ets l´idol de tota la secció, jajajaja. estic flipat, molt be si senyor. Imagino a tots els Piris per la muntanya cantant l´himne......

Motoret ha dit...

Bé,bé ara del que es tracta es que presenteu les vostres propostes!!! Poden participar-hi dones, fills, cosins, tietes, amants,..

Anònim ha dit...

Molt frik.

Anònim ha dit...

Jordi feia anys que no hem reia tan! a veure si s'anima algú mes a esciure un altre himne,lo meu no és la música.
Enhorabona per la teva canço!!!

Anònim ha dit...

Bis bis bis, la lletra genial, nomes hem de trobar la guitarra i altres instruments que acompanyin.
Bravisimo!

Anònim ha dit...

Babra, ets un crack...!!! M'has de passar el teu proveïdor de pastilletes i herbes varies x fumar...!!! Controls anti-doping, ja!!!
Gus

Unknown ha dit...

Heu de deixar de prendre drogues...

Motoret ha dit...

Ni drogues, ni polles, a arremangar-se, i creativitat al poder, que son 2 dies i un plou!!! com diu un amic meu "Pero que coño!!!" que és el mateix que "Carpe Diem"

Esperem propostes!!!

Fran ha dit...

Collons Jordi!! no vols dir que entrenes massa??!!
Ara si...la currada, espectacular i la possada a escena ...ja ni en parlem!!!
Fenomeno!!

NEMO ha dit...

Molt bé CATACRAK. Acabas de començar amb un MITE dins de la secció, jo prometo ser capaç de donar guerra amb el tema. Entre tots farem força.

ÀNIM PIRIS¡¡¡¡

Motoret ha dit...

Bé David, bé, esperaré ansiós la teva versió del himne!!! així m'agrada valent!!!

Anònim ha dit...

jooodddeeerrrr¡¡¡¡

NEMO ha dit...

Jordi i companyia visiteu el meu blog i veureu l'himne que he creat amb la inspiració d'en Jordi MOTORETA

Anònim ha dit...

pero, pero, pero que es esto !!!!!
me tiemblan las piernas. JODEEEEEEEEEEEEEERRRR !!!!!
no me lo puedo creer, con dos cojones !!!!! sois unos inconscientes !!!! la madre que me pario !!!! y encima lo publicais, jodeeeeeeeeeeerr

anonimo avergonzado