dimarts, 22 de desembre del 2009

Missatge de Nadal

Un any més, ja en van gaire bé 4 de STP… Aquestes dates sempre em toca fer memòria, i la veritat és que cada vegada veig més lluny els inicis de la Secció Triatló Piri i més propers els reptes i objectius de cada any.

La STP no para de crèixer, cada vegada hi ha més gent que es suma als nostres objectius, DIVERTIR-SE FENT ESPORT, sense oblidar les ganes de millorar els nostres resultats esportius.

La familia Piri creix, i això possibilita oferir més serveis, la planificació de la temporada tenint en compte les diferents disciplines que cadascú practica, uns entrenaments que els poden seguir tan els més “pros” com els més amateurs (evidentment, tothom al seu ritme) i sobretot uns entrenadors, el David i el Santi que ajuden a donar un exel·lent nivell qualitatiu a la STP.

A més, a la STP no li espanten els reptes, a cap nivell!! Tenim més d’un 20% de FINISHERS d’IRONMAN per temporada, un important nombre de Piris que s’animen i debuten a la competició, ja sigui a un triatló popular com a una duatló de muntanya i fins i tot ja hi ha hagut un FINISHER al campionat del món de triatló de llarga distància de Hawai.

A la STP tothom fa la seva feina, els que van als entrenaments els fan possibles i ajuden que uns als altres ens motivem a sortir a entrenar aquells dies on sense la atracció dels companys no sortiriem, uns altres, participant en curses i defensant el nom de PIRI per allà on van, altres obrint nous camins i reptes a la STP sent els pioners en participar en proves que alguna vegada, de ben segur, esdevindran proves del trofeu STP, altres portant el nom de PIRI en les competicions més importants del mòn, altres, smplement pagant la quota i sentint-se PIRIS, creant entre tots UN EQUIP, UN SENTIMENT que va més enllà d’una secció de triatló.

Aquesta força, ens permet plantejar-nos organitzar events com la DUATLÓ DE CABRILS i al maig fer el 1r TRIATLÓ ENDURANCE de MUNTANYA de VIlassar de Mar, a més de la prova més estimada, el BURRIAC ATAC. Sabem que l’equip respondrà! I que entre tots ho podrem tirar endavant.

Aquest SENTIMENT, l’equip, el patiment compartit, l’esforç, l’amistat m’omple d’orgull i em dóna la FORÇA necessària per intentar fer cada dia més gran la SECCIÓ TRIATLÓ PIRI, amb tots vosalres els esforços estàn plenament recompensats!!!

Des d’aquest BLOG, el blog de tots nosaltres, us desitjo un BON NADAL i un MILLOR ANY 2010 carregat d’ÈXITS, SALUT i més reptes assolits!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER SEGUIR FENT POSSIBLE EL SOMNI !!!

Salut i Força !

Àlex

9 comentaris:

Sol ha dit...

Jo, quin Presi!!!!!!!! què bé que parla.

Moooooooooooltes gràcies a tú per la teva empenta, esforç i dedicació.

Ens veiem,

Sol

NaCaVi ha dit...

Bon Nadal i Feliç Any Nou Piris!!!

NEMO ha dit...

Bones festes a tothom, i esperem que tingem PRESI per molts anys més. M'ha caigut la llagrima.

SALUT PER A TOTHOM

Pilar Prats ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Molt bon Nadal a tothom!!!!!!! I sobretot superfeliç any 2010 i que aconseguim molts reptes entre tots!!!!!!!

Gràcies Àlex, per tot!!!!! Jo com a nova Piri, he de dir que m'he sentit superben acollida i que estic encantada!!!!!!!!!!!!!!! Realment teniu uns valors amb els quals m'identifico moltíssim i és meravellós compartir aquest amor per l'esport amb tots vosaltres!!!!!!
Espero que això duri molts i molts anys i que poguem celebrar molts més Nadals junts!!!!!!!!!

Espero que tinguem Presi per molt de temps!!!!!!!!!! Ets genial Àlex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Motoret ha dit...

Molt bones festes a tots i totes!!!

lorenzo ha dit...

Bon Nadal a tothom!!!!

SOMOS UNA BANDA ha dit...

bon nadal als Piris i ens veiem diumenge

FPanda ha dit...

ese ENDURANCE... va a ser muy gordo...

oriol ha dit...

Àlex, president vitalici, ni eleccions, ni assemblees ni res, ets un crack, gràcies Presi!!

Bones festes a tota la família Piri.

Oriol.