dilluns, 21 de desembre del 2009

Cap de setmana intens, la crònica

Hola a tots!

Aquest cap de setman hi ha hagut força activitat PIRI.

Dissabte es va notar el fort fred que feia i la convocatòria Piri de bici de carretera va ser més reduïda del que era les últimes setmanes.

A la nit, hi havia el tradicional sopar de Nadal de la STP, són dates difícils, hi ha molts compromissos i activitats, no obstant, el sopar va ser un èxit, el Xeflis ens va cuidar com sempre, va passar el pare noel de Tribike i la nit es va allargar fins a la matinada...

El diumenge hi havia simulacre de duató de Cabrils, la concentració, a les 8:30 al Tribike, dur si considerem que molts Piris haviem anat a dormir feia poques hores...

Al final una vintena de duatletes van fer el circuit complert de la duatló, i van veure el seu esforç recompensat amb una bona Butifarrada.

Ara només queda el tram de running d'avui a les 19:30 a can Barba i ja la prova de foc, el diumenge a les 10 es donarà la sortida de la 5a DUATLÓ DE MUNTANYA DE CABRILS!!

A més alguns STP's tenien competició el diumenge, el Titi el Sergi Andrés i el Juanmna van representar la STP a Pallejà, mentre esperem la crònica, es pot confirmar que feia molt fred i que cada dia hi ha més nivell en aquest tipus de proves. Al final van deixar la STP en 11a posició per equips.

També hi va haver prova de bici orientació a Avià, on el Pere Bossa i la Betlem hi van prendre part. Des d'aquí felicito a la Betlem pel campionat de Catalunya i al Pere Bossa per la dedicació que dóna a la nova secció PIRI-O.

Fins ben aviat!

Salut i Força!

Àlex